091229

godnatt !!

ligger nu i sängen och ska snart sova :P rackarns trött man är. Seg dag idag, har vart på praktiken och sen hem för att sova. Fick ett stort migrän anfall! skit jobbigt :( somna vid sex och vakna vid sju typ. Inte sov man länge men de va skönt som bara den. Sen vart de till att äta mat och titta på tv :P skooj!

Det jag vill komma till är att idag fyllar min älskade mamma år ^^
så grattis på henne !! <3


okej det är inte världens bästa bild på oss :P men den duger.

får se om hon orkar ta sig till stan (södertälje) idag så hon får köpa sig nå roligt från mig :P snällt av mig. Det är ju klart att mamma ska ha en present! :D

puss.

Woop woop

Nu ligger man här igen ;) har inget att göra så de blir till att sova snart tror jag.
Ska komma till att jag va ute i fredags också :P helt otroligt faktiskt. Trevligt va de med folk man inte har träffat på länge ^^ Drack och va glad, helt underbart!
Så igår (lördag) så låg man bakis :P så det vart bara till att ligga hemma och ta det lungt fram till på kvällen. Sen vart det att dra iväg igen.

Jul för den delen spenderades uppe hos moster i sumpan :P på tal om inget.

här kommer någon bild från i fredags







Orkar inte skriva mer..

puss.

dan före dan

idag så har man vart inne i den stora staden :P höhö. Träffa Krulle ^^ trevligt trevligt. Vi gick igenom hela stan och titta på lite grejer och bara prata. Träffa tess också :D har saknat bästis jätte mycket!!!
Så hitta man inte de man leta efter i stockholm heller =/ så de blir ingen julklapp till bror han får pengar istället :P sen så fyller mamma år nästa vecka så hon får något roligt då ^^ Men de känns ändå ganska tråkigt. Och när vi va klara så drog jag och krille och åkte skridskor :D super mysigt !! Kom hem vid typ fem skönt att ha varit i stockholm hela dagen.

nu ska jag hjälpa mamma med det sista och sen blir de till att ha det mys !!! :D
puss!

091222

Det är två dagar kvar till jul :D Taggad eller ? längtar som bara den till all mat!! ^^ MUUUUMS!
Idag så har jag och mamma städat det sista i lägenheten :P Så nu är det bara det sista i tvättstugan och sen ska vi åka och handla. Tyvärr så ligger man även hemma med en förkyling och mår bara skit helt enkelt, känns lu lagom bra så här till julen :(

Näeee nu har jag inte tid att sitta här :P
puss!

Söndag

Sorry men jag hade inte direkt någon tid till att skriva i fredags :P kom hem vid 5 sen in i duschen och äta. Men jag gick inte direkt ut med dom som jag skulle ut med. Allt vart så segt (hörde av den personen vid 8 tiden) för jag låg i mys kläder :P va sjukt trött. Så då vart de att göra annat. Det betyder att jag drog iväg ändå och drack. Wiiieee för mig ;)

Så klart att man skulle jobba på lördagen också :P börja vid elva och sluta två. Sen vart det till att gå på stan med bästa mamma. Köpa julklappar och bara umgicks ^^ MYS !!
På kvällen vart de att åka iväg igen :P titta på film och umgås med trevliga människor.

så nu är jag hemma och har tid o skriva :P så är det med det..

puss!


091217

Wieeee !! jag fick mina kläder från gina idag ^^ är bara sååå glad :P höhö. Jag köpte en ny tjocktröja, en super rosa t-shirt och ett par shorts som man ska sova i :P sööööt !

ja sen så är det ju torsdag idag och det beryder att imorn är det fredag. Då blir det till att festa! ^^ inte för att jag har pengar till det men de skiter jag i! Kommer säkert bli trevligt ^^ kan säga mer om den saken imorn :P höhö
nu är det paradise hotel och sen simpsons the movie !

puss.

Snö !

Som alla redan vet så är det en massa snö ute :D är typ helt till mig !! känner mig som ett litet barn när det kommer snö ^^  underbart !!

I detta nu så ligger man och tittar på tv med mamma. mys.
Säger bara bajs på denna dag och hoppas på att imorgon blir allt bra igen :) Har kommit fram till att man inte ska tycka om försäkringskassan! så underbart jobbiga! Så bra att man kan göra saker bättre för sig själv då :P Man har ju köpt nya kläder till sig själv ;) eller jaa, jag har beställt kläder till mig själv ^^ tycker att jag förtjänade det. Tack till mig själv.

Ska även försöka ta tag i att träffa den bästa nån dag också !!


love you !! <3


nu ska jag sova ;)
puss.


söndag

hade jätte trevligt igår med Carro ^^
åkte till henne vid typ tolv tiden tror jag. Vi va ute och gick i de fina vädret och prata en massa skit :P Sen vid två tiden så åkte vi och handla mat för att jag skulle äta där senare :P På kvällen åkte vi till nykvarn för att titta på någon spelning som hennes vänner skulle spela. Dom va jätte bra ^^ Och sen så klart så sov jag där också :D MYS !!

Idag så är det julpyssel nere i lokalen, så det blir nog att gå dit en stund.

Puss.


yaay

vart aldrig iväg till rissne =/ men men... orka grina. Har spenderat tid med min mamma istället ^^ det var något bra. eller nått..
Får se om man träffar carro imorgon då. Nu ska jag sova, fick ingen sömn igår... dåligt nog.

puss.

sova är det bästa som finns

Inväntar fredagen. Den kommer sakta men säkert, det är ju tisdag nu så.. snart onsdag sen torsdag och efter det fredag.. wiieeeee! För på fredag så ska jag ta och dra mig till rissne för att träffa bästis. I love it!

Tyvärr har jag inte något att skriva, jag inte direkt något att säga om de dagar som gått. Så då skiter jag helt enkelt i att skriva något ^^ Vad underbart bra jag är.. eller inte.

Nu tänker jag sova..
puss.


.....

Jag har gått och dött... Näee men jag orkar inte skriva något just nu.
Kanske skriver något ikväll eller imorn.

puss.


091202

Kroppen vill inte fungera med mig.. Mår inte bra och fryser okej det är väldigt kallt hemma men ändå. Sen så känns det som att jag har feber, hostan försvinner inte och jag vaknar med kallsvettningar på mornarna. Det är inte roligt att vara sjuk hela tiden :( men något är inte helt rätt i kroppen just nu. Ska försöka få tag på en tid till doktorn och se vad de kan vara om det nu är något det vill säga. Jag tycker inte alls om att gå till doktorn :S usch!

nu orkar jag inte skriva om de mer..
Pusss.


RSS 2.0