110429

Fint väder! gillar som bara den!
Idag är inte min dag. Mår lite dåligt, har ont i huvet, mår illa och är slut i hela kroppen =/ Men men .... Ska ställa mig och laga mat nu så får se om det blir bättre efter det..

Puss.

110428

Dåligt igen på att uppdatera.. Sorry!
Har inte haft tid eller ork (som vanligt) men kanske ska börja sätta igång igen och skriva mer.
Påsken har varit full fart med grill, fiske, alkohol och glada personer. Och en riktigt stor dos av min pojkvän!! Underbart säger jag bara.
Så nu i veckan har man träffat och pratat med S som även ska med mig och älskling på valborg. Dom planerna på lödrag! blir att vi säkert ska åka till uppsala hela dagen och sen hem till södertälje igen för att festa. Om inte annat blir det kanske fest i märsta :P Allt ordnar sig ska man se. LÄNGTAR!!


Just nu! :P

Nu blir det till att göra sig i ordnig sen ner på stan!
Puss.

110414



Stockholm idag med tjocka släkten. Haha njaa inte direkt men typ en hel del av den.
Kom hem med en klänning iallafall. Så nu är jag super GLAD igen!!
Men imorgon blir jag nog bara hemma, så att man kanske inte gör av med mer pengar.


Klänning från H&M

Puss.

110405

Japp japp. Lever en dag i taget och bryr mig inte om något annat. Idag har det inte varit en bra dag, även om dagen inte är slut än... Vill inget hellre en att dagen ska vara slut! mår skit och har världens mensvärk :( buuu! :P Sen så har man spenderat en del av dagen nere på stan med mamma, mormor, nayoung och bebis (kusin) gjorde en massa onödiga saker bara.

Åkte till Stockholm och skärholmen igår med S för att leta efter lite kläder som jag vill ha som tyvärr inte finns kvar någonstans :( blir jätte ledsen :P haha. Sen satt vi här hemma och bara prata hela kvällen. Typ :P haha.


Sitter just nu med en Geisha och ett glas cola och pratar med mamma och mormor ;) Hihi!!!

Puss!!

RSS 2.0