njaa

kom på att imorn så ska jag börja min praktik på Hoppo kids. det ska bli roligt ^^ känns bra att börja göra något om dagarna. haha. Vi ska tydligen på mässa i helgen så de kommer bli mycket redan första dagarna. Så jag kommer att "jobba" på söndag, men då kommer jag få en dag ledigt nästa vecka. Det här gillar vi ganska ordentligt!!
Nu ska jag och mamma se på The Hills säsong 5 episod 11. Sen blir de Heroes och efter de så ska jag sova.

Såå... jag säger godnatt !!

Wiieeeee

Hej hej!!
Onsdag idag.. Två dagar kvar till helg.. wieee..
Jag har vart nere på stan idag med mamma, träffat Linda och mormor. Sen som vanligt kan inte jag låta bli att handla :P hitta en jätte fin tröja på H&M som jag bara va tvungen att ha. I love it!! Sen har jag köpt clips-extansions (?) dyrt som bara den!! Å så klart så åt vi på taco bar eller va de nu heter här i södertälje. Jag undrar varför man mår så dåligt av att köpa saker till sig själv just nu, kan inte direkt njuta av de jag köpt =/ sjukt konstigt.
Jag som äääälskar att köpa kläder ^^ haha. MUUUMS!



Min nya tröja från H&M


Hår..


Idag..

Har inte gjort så mycket idag, ute och åkt med morfar, mormor, mamma och linda. Va i moraberg på siba och plantagen sen så åt vi på donken. Köpte en sån där trådlös router (?) grej till datan :P så nu behöver jag inte sitta i vardagsrummet längre. Wiiiieeeeeeeeee!!! när man kom hem så va de bara att försöka få igång saken också... lättare sagt än gjort :P hahaha. Typ jag och mamma fattar noll av såna där prylar. Så då va de bara att ringa Sussie som kom och hjälpte oss. gulligt av henne va? Men de va lite struligt för henne me för att de inte ville fungera med va vi ville, men tillslut så funka allt heeelt galant! TACK SUSSIE!!

Nu är det så att jag sitter och tittar på tv med mamma och vi har tjockat oss med en köttbulle macka med rödbetssallad. Muuums!! Och på tv är det självklart idol som gäller! härligt med mys en mörk höstkväll som denna..

puss och kram!


GRATTIS!

Denna dag så fyller tusse Victoria 19år ^^
grattis grattis grattis söta du !!

Stockholm

Nu är man hemma efter en lång dag uppe i stora staden :P Följde me min kusin till svea tattoo för att hon skulle göra i ordning sin gaddning. Satt i studion i två timmar men det vart jätte snyggt! Jag är sotis som bara den :P för jag vill också gadda mig... har en vill ha mer. Haha. Försöker få Tehrese att fixa tid hos dom men hon är så seeeeg. Dåligt av dig kussen min :P När vi va klara så drog vi vidare till gina tricot så jag fick handla lite. Vart en kofta och ett par lacktights. Sen så titta vi runt lite i andra affärer ett tag, men så fick vi nog och börja röra oss hemåt. Åkte till in till stälje och köpte mat sen tillbaka till hamn där kusin (emelie) bor med sin pojkvän. Trevligt. Det har varit en rolig dag ^^ har inte vart med Emelie och Therese på jätte länge. så det var kul att umgås med dom. även om therese va tvungen att jobba kvar i studion när vi skulle gå.

mina nya saker..


Kofta


Lacktights


kan inte sova

Så ligger man i soffan (ovanligt va??) och har precis tittat klart på hela säsong 5 på The hills med mamma. Egentligen tycker jag inte om den serien fattar inte vaför många tycker den är så bra.. Men nu när man har tittat en del avsnitt på tvn så kan man inte sluta titta och vill bara veta mer och vad som händer. Låter som värsta nörden, hahaha. Så jag och mamma har vart helt frustrerade över att Spencer är ett arsle rent ut sagt. USCH!! Jag e typ helt insatt i serien nu och de trodde jag aldrig om mig. höhö..

Nu ska jag gå pch lägga mig så att jag får sova nåra tmmar så att man inte är så trött imorn när man ska till stockholm. Skriver mer om de imorgon eller senare idag blir de nog ;) haha.
GODNATT!!


Söndag

Hejsan folket!
Sitter hemma i mörktet och tittar på top model med mamma. Har inte gjort så mycket idag föra att jag inte har nå ork i kroppen :P dåligt, jag vet. Jag är lat och de står jag för.

Men denna dag har inte vart lugn... Usch !! Mamma och min bror har bråkat hela eftermidagen trevligt värre... de beter sig som små barn när dom håller på, och jag mår sjukt dåligt när dom gör de också. Det värsta som finns är att höra mamma med gråt i halsen ... visst alla små bråkar lite med sina föräldrar, men de här va inte lite. Får jätte ont i hjärtat när sånt händer...

Susanne gånger 2!!

Helt seriöst har jag inte vart me om nått roligare, två vuxna människor som ska fixa en dator XD hahahahaha. Min mamma och hennes vän sitter vid mammas nya data ( morfars old one ) och försöker fixa facebook och så :P jag dööör av garv !! mamma fattar noll av datorer och susanne ska hjälpa till så att hon lär sig. De funkar "jätte" bra. ehhhhhhhh......... NOT!! mamma är så söt ^^ hon brukar aldrig sitta vid en dator, det hon brukar göra är att betala räkningarna. Ser framför mig hur hon kommer bli en liten data nörd, hon har somsagt facebook nu :P hahha. Dom två sitter och driver med mig och tror dom är tuffa med sin dator på bordet brevid mig. MEN DE ÄR DOM INTE!!! mouhahahahaa...

soffpotatis

soffan är min bästa vän! den sviker mig inte i något läge :P

After hours

Godmorgon alla!!
Jag inte kunde somna igår kväll, såå jag låg och titta/lyssna på MTV after hours. Det var kanske inte så smart gjort av mig för att dom spela bara musik som min pojkvän gillar typ. Eller sån musik han brukar säga åt mig att lyssna på :P sorry älskling men det är sant. ska intre klaga för en hel del låtar är bra.
David Guetta, Calvin Harris och rank 1 var några av artisterna som var. Jag vet att det är larvigt men jag tyckte de va jätte jobbigt. Faan han ska vara borta i två veckor och jag tycker inte om att vara själv :(

Nu rackarns så ska jag göra frukost och göra mig i ordning. Man har ju lite saker att göra idag ;)


muppigt

Mamma pratar med pappa...
Mamma : Din dotter vill tatuera sig.
Pappa: Jaha?
Mamma: jaa... hon vill ha PMS på benet
Pappa: Jasså, så det säger du.. men hon har ju redan PMS??


Haha... snällt av han va?? Jag ska inte ha bokstäverna i den ordningen. men det står för Susanne, Pekka och Michel. Mamma, pappa och bror.


jippi

hej hopp !!
är hemma igen efter en "lång" dag med slit :P näee men har vart uppe på berget igen och hjälpt mamma. gulligt av mig. Sen ner snabbt på stan för att köpa min tröja och sen lämna en film för att skynda oss att åka och handla. Vi fick skjuts av min pappa typ helt oväntat. Skulle ha träffat bästis på stan ett tag också men jag kunde inte för att vi stressa :( men vi ska ändå träffas nästa vecka så de gjorde inget ^^ love you.

nu när det är fredag och min pojkvän inte är här eller jag är i Märsta så finns det inget att göra, jaa och bästis är ju i Rissne hos sin pojkän ( Tess du e dum! ) så det finns ju inte så mycket man kan göra. Hoppas de händer nå kul ikväll!!



Dagens outfit
Linne - bik bok
Jeans - H&M
Skinnjacka + schal


Tröjan jag köpt från Carlings
Jag <3 Carlings

inga tårar

Idag åker min pojkvän till mallorca i två veckor :( jätte hemskt för jag vill inte vara själv. Kommer bo i min säng tills du är tillbaka mitt hjärta <3
kan inte väntav vill att du ska vara med mig i detta nu!!

en bar sak dock är att jag ska få sprit när han kommer hem ^^ MUUUMS!!!


Det finns ingen annan på denna planet som jag skulle älska mer än dig <3


sova ja tack

Jaa jag sitter i den så underbara soffa och har inget att göra så då kan man ju skriva lite här, eller hur?? Är inne på msn som börja fungera igen jätte sent igår kväll, morrr på msn!! så jag sitter och pratar med Jonatan från SPA 3 min förra klass. Han är typ en helt underbar kille ^^ 

Du jonny !! Den där killen är ett arsle, bry dig inte mer om de !!

Jag och jonatan ^^


Torsdag

hellu !!
Idag så har jag vart uppe på torekällberget och "jobbat" med min mamma, som jag oxå sa igår :P höhö. När hon hade slutat så gick vi ner på stan för att jag skulle vara på ett möte kan man säga. Jag vill ha pengar finns så mycket jag vill ha!!! KORV OXÅ!!! Jag ska ner imorn igen efter att jag haar hjälpt mamma igen, för att jag hitta en tröja på rea som måste inhandlas :D looove it!!

så nu inväntar jag att klockan ska bli 22:40 så att HEROES ska börja och sen blir de sova.


Onsdag = tråkigt

Jaa då ligger man i soffan igen och bara väntar på att tiden ska gå så att man får gå och lägga sig och sova. Men så klart innan de så ska man se på heroes!! Typ världens bästa serie ! Det är vad jag tycker :P säger bara MUUUUMS !! sen blir det att sova så att man kan komma upp imorn ska hjälpa mamma igen ( rackarns va underbart snäll jag är ^^ )  så efter de ska jag ner på stan.


Denna dag har vart så otroligt tråkig!! För en stackars arbetslös flicka som som mig så finns det inte så mycket att göra om dagarna :( men börjar på praktiken nästa torsdag så jag behöver inte sitta hemma så länge till :P höhö de känns ganska så bra faktiskt.


Från en sak till en annan.. Jag saknar min bästis!! :(


Vill bara säga...

Vill bara säga att jag hatar MSN!! De uppgraderar skiten hela tiden och gör om det, men herregud !!! De funkar ändå inte! Tycker att jag har problem med de hela tiden man kan ju se till att de funkar innan man ser till att folk börjar använda det! Det är ju meningen att man ska kunna ha kontakt med sina vänner men snart finns det eller det finns typ redan andra sätt at kontakt med dom. FACEBOOK tillexempel!! morrr!!!

snyft snyft


hej hej !!
sitter hemma igen i all ensamhet nu när min pojkvän har åkt hem.
Näee kanske ska börja med att i fredags så gick jag upp till mamma o hjälpte henne på "jobbet", rackarns va snäll jag är. Efter de så gick vi ner på stan för att hon skulle köpa ett par nya skor, men de sluta med att jag också gjorde de :P höhö. Sen så bar de av till Märsta över helgen ^^.  Så jag kom hem i måndags trött och glad för jag fick med mig min pojk till mig :P haha. Under de här dagarna har vi bara tjockat oss och vart väldigt lata :P Finns typ inget mer att säga om helgen förutom HELT UNDERBAR!!!!! ^^

Men som sagt så åkte mitt hjärta med mig hem och stannade tills idag, de känns ganska tråkigt för att jag inte ville att han skulle åka :( för då blir jag ju själv. Sen så åker han iväg på fredag och ska vara borta i två veckor. BAJS!!! Vad ska jag göra i två veckor??

En annan bra nyhet är att jag ska få praktikplats på hippo kids i nån månad ^^ vem vet kanske leder till jobb?? haha


jag och mitt hjärta <3





Mina nya skor som köptes i fredags 


Godmorgon underbara fredag

Hallå hej och godmorgon världen! Denna morgon har jag vart vaken sen sju :s kul. Så då har man tittat på the voice och MTV, hur ska man kunna somna om efer de jag har sett på the voice :P sjuuukt muppigt. Jag tror inte man kan vara tröttare en vad jag e just nu, helt allvarligt sex timmar på en natt inte bra.

Näeee nu ska jag se till att göra mig i ordning ska upp och hjälpa min mamma på hennes "jobb" och sen ska jag vidare till de jätte trevliga Märsta :P där min pojkvän bor. En och en halv timme på ett tåg är inget jag ser fram till. Men tiden spelar ingen roll jag får ju träffa min man ^^ hihi

PUSS!!


Crazy

Honey you drive me crazy !!
when i look at you my mind goes on a trip.

boy you are all i need <3



Min pojkvän och jag.
första bilden på oss ^^


trevlans!

Tänkte börja med att säga TACK till min underbara bästis Therese som fixade min blogg igår :) jätte gullgt. Så nu börjar ett liv med blogg :P wiiieeeeee.

Nu har man varit nere  på stan igen, känns som att man bor där ibland. Har lämnat in en ansökan till hippo kids så får hoppas på det bästa :) ska snart vidare till stadium oxå. Jag har även vart och handlat med min underbara mamma som är bäst i hela världen. Att åka o handla med henne är en av de saker vi alltid gör tillsammans.
I love you mami <3


Bloggen är lite fixad!

Varsågod Bästis! Nu är bloggen lite fixad iallafall!
gör iordning den lite mer imorgon, hoppas du är nöjd hittills! hihi

Love you / http://plastgolv.blogg.se


RSS 2.0