100722

Nu var det ett tag sen sist igen :P Det har ju inte hänt något roligt sen sist så det kanske inte spelar någon roll.
På senaste tiden har man träffat bästis ( även känd som Tess ) i järna och varit med min man :) Tyvärr så är man inte roligare en så.

Nu i helgen så ska älskling komma ner med två av sina vänner och vi ska typ festa och om vädret tillåter kanke vi ska fiska och grilla :P skojigt!! sen så sitter man i soffan hemma och ska beställa nya skor från Nelly :D behövs verkligen.


Bästa vän <3

puss.


100712

De är jobbigt varmt överallt !! blir tokig på denna värme, ja det är helt underbart att de är sol och så men mitt huvud klarar inte av det. Ligger med huvudvärk nästan varenda dag :( och det är ju lagom kul.
Sen ska jag tala om att i helgen så har man vart på stranden både lördag och söndag :) Helt otroligt som det är har man badat också :O för det brukar inte jag göra. Oftast är det för kallt :P höhö. Finns inget mer och säga, så nu blir de till att titta på Sex and the city sen sova ;) Godnatt!!



puss.


100705

Dålig på att skriva som alltid...
Orkar helt enkelt inte sitta här och skriva :P höhö. Under den här tiden så har man hunnit med en hel del.. som på midsommar va jag och mannen min hos bästavän och fira :) Lekar och alkohol, trevligt sällskap och hade det mys. Sen låg man död resten av helgen :P under veckan har man legat i solen så länge den fanns. I torsdags täffa man kusin i stockholm hon hade tid för att fixa håret och ville nog inte gå själv tror jag :P på kvällen tog vi ett par cider/öl med hennes pappa vid nått ställe som heter Pontus by sea. Tråkig som man är orkar man inte vara kvar hur länge som helst :P så man åkte hem till älskling och sov med honom.
Denna helg så kom älsklingen min ner till mig igen och vi hade lika roligt och mysigt som helgen innan :D Här i fredags så låg vi bara hemma, titta film och tjocka oss lite :P I lördags va i på stranden på ett tag och sen mot kvällen åkte vi upp till bästis för att umgås med henne och hennes man :) rökte vattenpipa och prata en hel del. Söndag då... Joo vi åkte till stockholm för att titta på red bull flugtag. Sjukt roligt!!! efter det så gick jag, älskling, bästis och robin mot gamla stan för att äta :P vart kina. muuums!! När vi hade kommit hem så skulle egentligen älsklingen min åka hem, men jag fick honom till att stanna ^^ tyvärr var han tvungen att åka vid 5 på morgonen ändå...


bild från misdommar :D

puss.

RSS 2.0