fredag 100226

I detta läge sitter man med släkten :P haha. vi ska på middag i kväll och sen ska dom ut medans jag får gå ut på provpass =/ TRÅKIGT!! vi får se om han hör av sig...

Har inte mycket atta säga... Mår inte direkt så bra för att sitta här och skriva av mig.. inte direkt min grej =/
Man kanske ska in till stockholm imorgon också, men vi får se vilket humör man är på.

nu pallar jag inte mer.
Puss hej.


Inte bra

Har pratat med bästis ♥ Jag är så glad över att du finns där. Är nära på att bryta ihop och du får mig alltid på ett bättre humör. Du är bara bäst!!

Idag så ska man ner på kurs då... =/ orkar inte direkt. Känner bara för att ligga hemma gömd från världen.. Bara dra och inte komma tillbaka igen.. Inte för att något kommer bli bättre då, men det känns som att det är enklast så. Lämna allt i södertälje och börja om på nytt... Den enda kontakt som man vill ha är med bästis och med mamma så klart. Usch låter som en liten emo eller så =/  hatar att grina men inget går som det ska längre... vad är upp och vad är ner?? vad är rätt och vad är fel??
Fan för allt!!



100222

En vecka kvar typ!!!! xD så otroligt skönt !!! Bli av med den där skit hunden och börja leva normalt igen! :D wiieeee.Tänker aldrig skaffa hund! vilket jävla jobb det är :s

Idag har man gjort så lite som möjligt :P har bara vart ute med hunden idag. Tror inte man kan vara latare en vad jag är :P haha. Sitter även och pratar med världens bästa tess på msn ^^ i love you <3

nu ska jag gå och göra mat :P höhö.


Ariru :P

puss.

Mm...

Jag hatar dig och allt du står för! Du snackar bara skit och gör inte det andra säger till dig att göra! Det är så otroligt fel att säga en sak och sen göra en annan. Usch vad äcklad jag blir av ditt beteende!

Har inte mer att säga, det är inte värt att läga ner energi på dig! Två rader är allt som behövs..


100219

Sitter hemma hos mamma och väntar på att tiden ska gå så att jag kan bege mig till pierre :P Snart kommer tess och ida oxå :D eller vet inte direkt när dom åker från rissne :P höhö. Så man packar lite kläder och och funderar på om man ska tvätta håret innan man går eller om man ska göra det hos pierre.



Nu ska jag titta klart på top model och sen ska jag gå :P

puss.

FREEEEEDAAG!!!! :D

Nu är det fredag !! :D wiieeeee längtat heeela veckan ^^ För idag kommer bästis hit och vi ska ha skiiit roligt!!
Hon ska även ta med någon kompis som heter ida :P men de kommer säkert bli skoj. Tyvärr ska jag på kurs vid sju och vet inte när jag kommer därifrån =/ för vi ska ju dricka och sen kanske gå ut. höhö. Allt kommer ordna sig :D



puss.

100218

Idag så har jag och mamma städat ur i våra skåp på käder :P
Så nu det städat och fint. Det får även plats så att man kan köpa nya kläder :D hihi!!

Sen vid ett tiden så åkte vi och handla lite :P har inte ett skit i kylskåpet typ.. Och frukost behöver man ju alltid ha hemma ^^


Så såg det ut efter nästan tre skåp :P haha
Skit äckligt!!

Har inget annat att skriva om idag. Det har inte hänt ett skit :P så de blir bara det här lilla :)

Puss.

shit!!

Missade bussen ner på stan vid kvart i sex!! skulle vara på stanleys sex. Så man kom en kvart försent :( Och jag som hade prov/uppspel. Inte för att jag klarade det direkt :P höhö. Så det blir ett par gånger till att träna på innan ett till uppspel blir av. Det var så otroligt pinsammt :S de va inte så svårt egentligen det var ju bara att deeal ut korten och spela som vanligt. Men när chefen var där och titta vart det nervöst och att man bara skulle göra en massa fel. Jag gjorde inte så många fel som tur var :P men mina upplägg var ju inte dom finaste och sen gick det ganska långsamt =/
Det blir två gånger till att träna på... Sen får man se vad som händer.

puss.


100217

Är trött och vill sova!!! va ute med hunden vid åtta i morse ocg direkt när man kom in igen så somnade man igen :P Så mamma väckte en vid ett.
Det vart bara att gå upp och gå ut med hunden igen... Nu sitter man och väntar på mat :P Hungrig som en gris!! ska snart iväg också.. eller så snart är det inte. Ska ha uppspel tror de hette så :P men de ska jag ha idag. Det är ett prov på black jacken och om jag klarar det blir jag provanställd i ett halv år :P roligt. Men jag vet inte vart jag ska vara eller när jag ska vara där :S inte bra!! ska ringa till min kurs ledare och titta de om ett tag ;) höhö.

ska hälpa mamma med något nu :P

puss.

100216

Börjar med att säga grattis till min lille skrutt bror som fyller 17 idag ^^ Okej han kanske inte är då liten men han kommer alltid vara en liten snoris i mina ögon :) hihi.

Har inte direkt haft tid med att skriva igen :P men helgen har sett ut så att i fredags så var jag hemma hela dagen och sen ut på kursen spela lite black jack. Efter så vart det att gå på prov pass. Jag var helt enkelt ute på central baren och spela black jack hela natten tittade på, räknade lite och försöka lära mig om vad man ska göra i olika situationer om det skulle hända något.
Lördag så vart det till att fira Åsa. Alkohol och krogen.
Och så på söndagen så låg man hemma tog det lungt och bara va typ..

Jag och mamma åkte ner på stan igår för att leta presenter till bror :) hitta lite fina saker som han ville ha. Som vanligt då så snäll som man är så köpte man en tröja till honom ^^ har inga pengar och har sagtt tidigare att jag inte skulle köpa något till honom för att han får så mycket annars av mig :P höhö. Hitta en jätte söt tröja till mig själv också :D wohoo !! Sen vid sex så vart det till att åka på kursen och efter det ett prov pass... Gick där i från vid halv två och med min vanliga tur så gick det inga bussar... sååå man fick gå hem till pierre (morbror) och lägga sig i all ensamhet :( inte för att man va trött.

Träffa min tusse carro idag ^^ åkte till donken som vi brukar göra, tog en kaffe och prata lite :) MYS <3


jag, Åsa och Jane :) 
från janes blogg  

puss.

100212

Har inget att skriva idag...
Sitter och tråkar här vid datorn och tittar på lyckohjulet på tv. Jätte roligt... Sitter även och räknar lite kort ska ju på kursen ikväll.

Igår så träffa jag Carro :) Vi tog en sväng på stan och bara prata. trevligt ^^

lova att visa vad jag hade köpt när jag var i stockholm också :P
så här kommer de....





Väska + skärp


mys tröja.
sen va det ett par svarta fula tights som inte vart så bra på bild så dom får inte vara med :P höhö

Puss.

100211

Torsdags eftermiddag sitter och tar det lugnt och har precis ätit. Duktig som man är så har man stått och lagat maten idag ;) hihi. Eller aaa till en del iallafall... mamma hjälpte till också :P Så man sitter i soffan tittar på tv och skriker på hunden som bara är ivägen och inte lyssnar ett skit på vad man säger.
Har haft huvudvärk i två dagar nu som inte släpper =/ kanske kopplat till stress eller någon värk i en muskel som orsakats av hunden. Känns ju lagom roligt.
Idag så blir det ingen kurs. Blir att gå på kurs imorgon och sen vara ute på provpass.

Nu måste jag ut med hund!

puss.

min bebis!!

kommer sakna min lilla bebis nu när hon är borta för alltid... :'(



kitty <3

Stockholm

Idag så åkte jag till stockholm med mamma :D shoppa käder och prata en massa skit. Tyvärr så va vi inte där så länge för att vi inte hade tid :P kom dit vid typ elva och åkte hem vid ett. Men för oss spela det ingen roll :P vi skulle bara umgås och titta lite på några små saker för att sen åka hem :)
Jag hitta massa på gina :P och sen så köpte jag en tröja till mamma ^^ jag är typ världens snällaste. Sen vart det till att äta på donken :P mums... eller inte.

kanske kommer någon bild på vad som har köpts sen :P
Nu ska jag snart på kursen och jag måste fixa lite saker innan jag ska till bussen ;)

puss.

maat !!

klockan börjar närma sig att göra sig i ordning tid, ska vara på stanleys vid sex. Men Först ska man äta så de blir till att göra pizza. MUUMS !!! Man får hoppas på att man inte behöver gå ut efter kursen och titta på andra dealers(?) för de orkar jag inte :s är sjuuukt trött och behöver sova. Nu har jag inte tid längre :P haha.

MAAAAT !!!!


haha sööt eller inte xD

puss.

bla bla blaa

Sitter och övar på black jack och matten :P Ska snart ut med hunden också. På samma gång så sitter man och pratar med bästis på msn :) saknar henne <3
Idag blir det till att ta de lugnt och bara sitta och öva och räkna. Ikväll så ska jag på kursen och sen hem och sova :P höhö.

hörs sen ;)

PUSS.

100208

Ligger i sängen med Ariru och ska snart sova. Gick inte på kursen idag... va hemma med migrän hela dagen.
Så idag har jag inte rört mig så mycket :P bara sovit och tagit det lungt. Imorgnon blir det till att träna arslet av mig på black jack!! bli säker på allt det där. Ska även försöka ta mig till stockholm någon dag, måste hitta något till i helgen ;) höhö.

Finns inget mer att säga, har ont i huvet och tänker sova...
godnatt ^^

puss.

100207

Nu va det en stund sen sist... Har inte tid att skriva om dagarna känner jag =/ Sitter ju hundvakt och går black jack kursen. Den tid som blir över när man då inte är ute och går med hunden så ligger man och sover. Man går upp innan åtta sen om man måste göra något så är man borta hela dagen, sen hem och ut med hunden igen. Sen så är det mat efter så är det bara och göra sig i ordning för att dra iväg på kursen som börjar sex. Man kommer hem kanske vid halv tio om man har tur. Väl hemma så ska man ut med hunden igen, äta och somna vid tolv.
Och sen börja det om igen!!!

Är trött hela tiden och har nästan ingen tid för att träffa någon eller göra något roligt...
I lördags så var man på stanleys på prov pass eller praktik, jaa vad de nu kallas :P halv tio till tre tror jag att de va :S Träffa folk och ingen alkohol. Trevligt trevligt. Lärde mig en massa men det är ändå ganska så svårt att förstå allt :P haha.

Nu ska jag sova!! Godnatt.

puss.

100202

Trott som en gris och har ont i kroppen. Man får ju inte sova när man har den där rackarns hunden :S Jag vet att jag klagar på det heeela tiden, men jag skojar inte om att han är jobbig!! Usch!

Jag ska tala om för er att jag har börjat på en kurs/utbildning som black jack dealer :P Den ska hålla på t två veckor och första dagen var igår :P Sjukt konstigt men ganska roligt. När den är klar och om jag klarat kursen så kan jag få jobba vissa helger och kvällar :D roligt roligt.

Sen vill jag bara säga GRATTIS till min bästavän Therese som fyller 21 idag ^^


Gattis grattis !! ^^ <3

puss.

RSS 2.0