101231

Hej och gott nytt år på er alla!! :D Eller snart nyttt år :P Just i detta nu sitter man och väntar på att tiden ska gå så att man kan börja ge järnet!!!!! Shiiiit va galet det kommer bli. 
Älskling sitter också här, men försöker fixa lite musik som han ska spela ikväll :) tror han ska vara lite DJ :P haha. Vi ska till Krille och Therese. skoj.

Vi har även vart snälla idag och hämtat bästis tess och hennes karl från Rissne och skjutsat dom till Järna :P För att vi sen skulle köpa lite andra saker till ikväll.
Nej nu har jag inte tid för bloggen längre :P kanske skriver innan jag drar iväg :)



puss.


101230

Hej hej bloggen!! HAHAHA!! töntigt :P
Nu ska jag tala om att igår den 29:de så fyllde min älskade mamma år!! :D så miljoner gånger GRATTIS till dig! Igår så var man lite dålig och var inte hemma för att fira sin underbara mamma, var uppe i stockholm för att träffa bästis istället :P höhö.  Shoppa och åt lite mat :) hittade en stickad tröja från Gina och en vanlig tröja från Carings :) REA i love it!!!

Idag kommer älskling ner till mig för att vi ska fira nyår här nere :P Längtar som bara den!! En dag kvar :D
Ikväll är det även Victoria's secret fashion show som bara måste ses!! I like it!! :D


Bjuder på en bild jag tog i tisdags när jag vänta på att Carro skulle höra av sig :P haha.

Skriver säkert imorgon lite snabbt också ^^
pusss.


101227

Jaha jaa... då var julen över då. Nu sitter man här hemma med lilla mamma och mormor och myser i min onepiece. Men jag sitter och funderar på om man ska gå och lägga sig istället, det finns ändå inget på tv :P

I år var man uppe hos moster i sundbyberg för att fira jul :) så otroligt mysigt!!
Sen så kom min älskling för att hämta upp mig och mamma för att han ändå skulle med oss ner till södertälje.
I julklapp fick jag två böcker, ett par byxor, en tröja :P inte mycket med det var det jag hade önskat mig :) super nöjd med det jag fick.

Så idag har man vart nere på stan och handlat lite på mellandags rean :P
Nya jeans, en kavaj, tröja, bh och skor :) nöööjd!!!


Bild från middagen hos louise :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Godnatt.
puss.


101223

Hej heej!!!
Jul stress ja visst ;) kan inte bli lugnare en såhär. Upp tidigt i morse för att åka ner på stan med mamma och köpa sista julklapparna och köttfärs, sen så klart för att träffa pappa en snabbis. Men som jag och mamma hade planerat vart det inte riktigt... Skulle ju bara ner i någon timme inte nästan hela dagen. Så när man hade kommit hem igen vid tre!! så var det bara att sätta igång med att göra köttbullar och in med skinkan i ugnen. STRESS TILL MAX!!! Plus att man ska städa oxå. Men men ..... snart klara med allt :)
Ikväll blir det uppesittar kväll med bingolotto, jag och mamma (såklart) ska sitta som två gullisar och mysa ^^


Bjuder på en bild som tussen carro tagit på mig :)

Imorgon är det jul :) Så god jul på er!!
puss.

101222

Kanske är dags att skriva lite igen då... hehe.
Två dagar kvar till jul!! det är helt sjukt vad tiden går fort. Man är inte direkt på humör för sådant men man kan ju alltid försöka. Har köpt och fixat allt, så det är helt klart. Eller ja det tror jag iallafall ^^ Idag har jag och mamma handlat det mesta av all mat, sen har vi tvättat och tagit upp jul sakerna från källaren.
Så imorgon blir det till att åka ner på stan för att köpa lite små saker inför jul maten. Ehhhh... ja så då kanske man inte är klar direkt :P Och så klart sen hem och städa.

Ska säga att här i helgen så var man hos Louise med Tess och åt och drack lite :) Jag åkte även upp till märsta för att vara med min älskling ♥


Bild från i fredags.
jag och bästis!! ♥

puss.


101215

Jag trodde du skulle finnas till för att hjälpa mig igenom det hela?? :'( Men allt blir bara värre. Den som betyder allt för en förstår inte vad det är jag känner :'( Man tar en dag i taget...
Försöker le och vara glad för alla andra, men det fungerar inte hur länge som helst.

Men i sorgen finns glädjen. Morbror och fru har fått barn. En liten pojke vid namn hugo.



Puss.


101206

Tiden går så otroligt långsamt... Inget är som innan och inget kan bli som det var. Saknar dig så otroligt mycket :'(


Foto av: carro ♥

puss.

du kommer alltid vara älskad



Minns alla de bra stunderna... även om det var så dåligt som det var. Minns hur det var innan det dåliga kom ut och förstörde ett liv. En som inte ens förtjäna att få det!! Livet är orättvist... det visste jag redan.
Älskar dig

make
pappa
morfar
<3
02:10

RSS 2.0