091130

Har inte haft "tid" med att skriva. Upptagen sen i fredags :P
Va ju hemma hela förra veckan för att man va sjuk. Sen så var det tjej middag/party hos en kompis på fredagen med Moulin Rouge tema ;) fett naajs !!! åt, drack, hade det trevligt och sen vidare till the strip.
Vakna vid tio dagen efter trött som bara den :P Som tur va så kom min älskling till mig i lördags ^^ så vi hade det mys och bara tog det lungt.
Sen på söndagen så vart det att hämta pizza, titta på film och bara njuta av att inte göra så mycket ;) så sköööönt!!! Fotboll vid sju vart det också :P jätte roligt, jag fattar ju noll av de där.. Inte direkt min grej :P höhö.



så såg jag ut i fredags :P hemsk bild men bjuder på den.


en bild till :P

puss.

Tagga tagga tagga till !!

Fortfarande dålig, låter som en karl :S usch !! Onsdags kväll, nu är det bara torsdag kvar sen är det fredag :D wiieee. Blir tjej middag sen ut tror jag, om de finns pengar till de så. höhö. Vet inte vad de blir för kläder än men vet nästan hur de ska vara ;) de är ju ett tema på hela grejen så.... jaa :D

Sitter även och pratar med broder från en annan moder ;) haha. näee men världens coolaste Jonatan iallafall. Borde vara olagligt att bo så långt bort tycker jag, nu får du komma tillbaka och umgås lite !! Det är ju nästan en order !!! :D


Bjuden på den ^^ ser ut som en kratta men rackarns för de :P
Jonny vet att du bjuder på sen du ocskå ;)


nu blir de till att sussa gott i sängen min ;) Godnatt.
puss.


Bättre

Efter detta samtal så känns det mycket bätte (tyvärr inte det samtal jag prat om i tidigare inägg) det hade vart fel att inte ha pratat om det. Att det inte var mot mig fatta jag, men behövde ändå få prata om saken :P Iblan undrar man ju. Man måste få fråga om saker, annars blir det så att man kanske blir ovänner eller liknande.
Hoppas det inte blir nå mer missförstånd nu för det orkar jag inte med.

Du vet att jag tycker om dig :)

puss.


host host

Då ligger man hemma med en rackarns förkylning då.. inte kul. Har typ ingen röst och låter som en kille i målbrottet :P haha. Har lyssnat på musik hela morgonen så nu längtar man till fredag !! Ska bli så kul :D kan typ inte vänta.
Sen så väntar man även på ett samtal från ....,  men det händer inget telen e tyst som en mus :P Kanske ringer i eftermiddag, vem vet.

Nääe nu ska jag dra på någon film och kanske sova i någon timme :P äta vitaminer också, haha. vill ju bli bra till på fredag så man kan vara glad och festa lite.

kanske skriver mer senare ;)
puss.

091122

Hemma igen efter en helg i märsta. Har haft det super mysigt ^^

Fredag: åkte till märsta direkt efter praktiken. så jag va uppe där vid typ sju. Sen så va vi bara hemma, titta på film åt gott och som sagt hade det mys. Såg på mall cop, den va helt okej litet kontig bara :P

Lördag: Åkte jag och älskling in till stockholm vid tolv tiden, för att jag skulle hitta lite saker till en kompis tjej middag nästa vecka. Hittade bara en tröja som jag inte ska ha till den dagen, men ändå :P höhö. Skulle ha köpt fjädrar men hitta inga såna.. Eller joo men dom va för dyra för min smak ;) och det är inte värt det för att bara använda de en gång. Som vanligt när man är i stockholm så hittar man saker man vill ha och när man inte har pengar till det.
Sen vart det av hem efter att inte ha hittat de man leta efter... Väl hemma igen så vart det att lägga sig i sängen titta på how i met your mother och sova i någon timme :P vi va hemma igen vid typ tre kankse. orkade inte gå där så länge :P

Söndag: Så hände det inte något alls. Trötta och tråkiga låg inne hela dagen, de va dåligt väder så då vill man inte gå ut.

Min helg ^^


vi <3

puss.


Ja men visst

Hej hopp.

Har man "jobbat" hela dagen så är det ju onödigt att man ska få komma hem och ta det lungt. Direkt efter att jag hade slutat så åkte jag och mamma iväg och handla. De e ju trosdag så :P och sen så ska jag till märsta i helgen. tror jag.
Hemma då så ligger man och har de mys i soffan med min bebis (min katt) ^^ Tittar på tv, väntar helt enkelt på paradise hotel :P samtidigt som man pratar med Jonatan på msn :D Va ett tag sen och de är så kul att prata för vi har lika dålig humor. Eller aaa ibland iallafall ;) haha.


Här är jag och min bebis ^^
tjockis kitty. haha :P jag va jätte trött där.

puss.

Sola

Liggande i soffan och orkar inte röra på mig :P laaat jag vet.
Men nu ska jag gå och ta en kvart i solariet ;) höhö

pusss.


Bäst

Vill börja med att säga grattis till bästis <3 Vill inte säga av vilken anledning för de kan hon få säga själv sen :P höhö


Bra för dig gumman ^^

puss.

091117

Är ju aldrig hemma så jag hinner ju inte direkt sitta och skriva om dagarna =/ inget måste men jag kanske vill :P

Allt börjar bli riktigt jobbigt nu. Orkar inte ta mig upp på morgonen, kan inte sova på nätterna och har inte tid med något på eftermidan sen heller :( så dåligt. Näe ska inte grina, jag gör ialllafal något på dagarna.

Lämnade även tillbaka tröjan jag köpte igår. Den funka inte för mig :P höhö.
Men här är BHn jag köpte ^^



puss.


Money

Hellu.

Nu så är det paradise hotel på tv så jag ska se till att bädda ner mig i min säng och titta lite ^^ hihi. Sen blir det till att sova.
Har vart på stan idag och handlat lite saker också :P men är inte säker på om jag vill ha de, så jag lägger in en blid på det imorn om jag har bestämt mig ;) Men det vart en ny tröja och en BH.

är inte direkt på humör för att skriva... =/
blir imorn igen.

puss.


Patetiskt!

Tänker inte skriva något dummt. Vet redan hur saker kommer se ut och bli sen efter det.. Tycker det är larvigt att man fortfarande bryr sig om något som hände för ett bra tag sen. orka skriva upp det igen då? nääee usch!


Paradise hotel

God kväll ^^

nu ligger man här i rummet och tittar på paradise hotel :P KUUL! Första avsnittet men de verkar skit roligt redan nu. höhö. Sen så är det någon film på fyran man tittar på, på samma gång :P men de funkar det också.
I helgen har jag bara haft det mys med min älskling och inte gjort så mycket :P men det har inte gjort så mycket. Det har bara vart han och jag ^^ Vi tid <3

Det var min helg :P inte mycket men det bryr jag mig inte om ;) haha.
Nu ska jag återgå till paradise hotel på tvn :P

pusss.


Mys med älsk

Hej heej.

Ligger hemma i det mörka höst vädret med min älskling och bara myser ^^ Tittar på film och tjockar oss. Mamma sitter här i soffan med oss och nördar sig vid sin data :P hahaha. Medans hon pratar med nån i telefon.
Jaa sen finns det inget mer och säga :P höhö



Jag och älskling ^^
Bild tagen från halloween.

puss.

Aj !

Heellu!

Efter en lång dag på praktiken är man hemma igen, eller aa har vart hemma sen sex. En rolig sak som hände, eller de va inte så roligt men iallafall. Jag skulle ta upp lite saker från golvet och när jag ställer mig upp och ska lägga det på bänken så slår jag huvudet i ett skåp :S f**n va ont de gjorde :P trodde helt seriöst att jag blödde i huvet. haha.
Hemma så är det lika tråkigt som alltid, fick typ kall mat också. kall ris med korvstråganoff(?). mums... ehh nej!
Näee nu är det mammas pojkar på tv så nu har jag ingen lust att skriva mer :P ska även gå och göra nått att äta, är ju lite hungrig nu.

pussen.

Nöff..

Hej...

Har inget att komma med idag.. orkar inte. Inget känns bra, så jag struntar i att skriva och säger något roligt imorn istället.

puss.

WIIEEEEE !!!

Hellu ^^

ligger här helt ensam i min stora säng och har jätte tråkigt, ska sova snart för jag typ somna om i morse :P höhö. näee men skulle upp vid nio men soman om så jag vakna vid halv tio och jag börja ju på praktiken klockan tio :S fattar inte hur jag lyckades. Joo jag stängde av mitt alarm på mobilen sen är det bara att somna om igen.. haha.

Sen kom jag på att jag fick hem min kjol idag från Gina ^^ är typ jätte glad, den är underbart snygg. Det tycker iallafall jag och så är det min blogg så jag får tycka vad jag vill :P haha. bra va??



Min nya kjol ^^

de va allt från mig idag.
pusss.


Tisdag

Hej hej.

Vart på praktiken idag (som alltid om man inte är dålig) och jobbat som en gris. Hemma igen som vanligt efter fem. Sen äta, prata lite skit me mamma, titta lite på tv och sitta vid datan. Sen har jag varit och solat också ;) lite saker orkar man göra efter en lång dag på "jobbet". Helt sjukt skönt och sen att bli lite brun ^^

Nu ät det desperate housewives på tv som gäller. höhö ;)
puss.

Måndag

Hej.

Praktiken idag. Har fixat en del med julklapps saker och lite annat. Ordentligt med mensvärk och huvudvärk. så va man hemma igen vid sex. Äta, tv och en massa prat och skratt med mamma och momster. Nu är det ullared på tv :P höhö.

Onödigt och tråkigt men så är det ibland.
puss.


Beställt kläder

Hellu :D

Nu har jag beställt en kjol från Gina Tricot ^^ skiit snygg jag är helt in love !! Tänkte beställa den redan förra veckan men så vart det inte så jag gjorde nu, idag !! :D Den är svart med nitar på med en dragkedja mitt i allt :P
MUUUUMS!!! Vill ha den nu, nu, nu, nu !! sen så beställde mamma en tunika också :) den va jätte söt och så typiskt henne. Åhhh vill ha den nu! ^^

puss.


Hemma från märsta

hej hopp.

Jaa som ni märkt så åkte jag till märsta ändå. Kanske va lite onödigt men så värt de för att träffa och vara med min älskling. Det som har gjorts i helgen var minsta möjliga så det är inte värt att sitta här och skriva om vad som har hänt. Men helt enkelt så har vi tittat på film, ätit popcorn, mat och sen en massa pepsi från fredag till idag. Vi har sett Paranormal activity, Zombieland och Surrogates. Roligt och läskigt. Bra filmer.
Nu blir det till att titta på tv och tjocka mig lite ^^

puss.

Data, tv, säng, sova

klockan är nu efter tolv och jag kan inte sova.. finns inget på tvn.. eller jo tittar lite på scrubs men de är inte så roligt när man redan har sett typ alla avsnitt. wiee... Sen så finns det inte på datorn orkar inte leta efter något roligt att göra, så jag ska sänga av datorn snart :P Det roligaste man kan göra är att prata med älskling på msn.
Men msn vill inte fungera med mig idag det bara la av och efter typ fem minuter så tyckte det att de skulle fungera igen :S Jag ska inte sitta vid datorer.. moorrr.

Jag har kommit fram till att man inte ska titta efter kläder när man inte har pengar att köpa något för. Då hittar man bara en massa saker man vill ha =/ Älskling och bästis tycker redan att jag har för mycket kläder men jag vill ha nya saker ^^ hihi. älskar att handla.

Nu blir der sängen och sova natt natt ^^

Puss!


Skit dag!

Tog mig i kragen idag och åkte till ungdomsmottagningen idag. Duktigt gjort av mig faktiskt. Stannade hemma idag av ren lathet och för att jag är trött och så va jag ju tvungen att åka till ungdomsmo.. jaa ni fattar :P sen så gick jag och mamma upp till min morbror och hans fru för att säga hej och hämta en vagn. De va så att jag och mamma skulle åka och handla mat också :P När vi kommit hem vart de krig om en dricka... Heeelt onödigt men säger man en sak blir det alltid större en va de egentligen va. Sen vart det inte bätte när älskling frågade ett par saker... Såå nu blir jag nog hemma i helgen, kul..
Funderar på att bara strunta i allt i morgon och bara vara hemma äta mig tjock (haha) och bara titta på någon tråkig film. wiieeeee..

Näee nu vill jag inte skriva något mer, har inte den lusten eller ork till att skriva. Lite ledsen i ögat ;)

Puss.

Onsdag 4:e november

Va hemma från praktiken idag också.. Vakna vid tolv och typ somna om igen :P Fanns ändå inget på tvn eller något annat att göra. Jag vart helt sjukt sugen på nacho chips med ost och så kände jag att jag behövde komma ut en stund. De va inte så smart att gå ut.. va riktigt kallt ut, blåste som bara den och så snöa det. Inte direkt bra väder att gå ut i när man är dålig.
Gud va roligt de är att ligga hemma och inte göra ett skit orkar inte gå ut och handla några enkla saker, man vill inte ligga inne och sega.. Varför måste man bli sjuk för??

Nu blir det att sova orkar inte vara vaken längre.

puss.

Snö !!

Ligger hemma i min ensamhet (är ju sjuk) och tittar ut genom fönstret och i min stora förvåning ser jag hur det snöar ute !! :D Det är typ helt underbart mysigt ^^

puss


Tisdag

Hej heej.

Va hemma idag, känner mig inte bra. Har jätte ont i huvudet och halsen blir bara värre, hostar och fryser som en gris. Vill inte vara hemma men jag kan inte vara på praktiken för att hon inte vill bli sjuk.. Allt är så otroligt drygt!
Måste också försöka ta mig till ungdomsmotagningen denna vecka, behöver nytt recept.

Längtar till att det ska bli helg så att jag kan åka till älskling. Saknar homom som sjutton. Blir till att ha det mys och kanske något annat skoj. Jag vet att det bara är tisdag men tisdagen är snart slut och sen är det onsdag. Fredagen känns så långt borta, vill att den ska komma nu.



I miss you <3
Du är allt i mitt liv.

Nu blir det tv och godis innan jag ska sova :P

Puss.

Denna dag är nu slut

Ligger och tittar på the terminal på kanal 9 och hoppas på att jag snart somnar. Mår dåligt igen, så snart är man jätte sjuk. Ont i halsen, trött i kroppen, hostar och har huvudvärk. Blir nog hemma imorn.. får se.
Ny månad nya problem.
Väntar på att det ska bli helg igen. Vill att de ska vara helg hela tiden. SKÖÖNT!!

Näee nu ska jag försöka sova. får se om jag mår bättre imorn.
Godnatt.

Puss.

bild

Lite bilder från i lördags ..



jag och bästis <3


Robin, Emma och.. ehh jaa


Älskling och robin


Jag och älskling


Jag och bästis <3

Finns fler bilder men bjuder bara på dom här.

puss så länge !

2a november

Tiden går så fort ... nu e de redan november !! Snart kommer snön och sen är det jul .. rackarns :P
nu är det tråk måndag igen och jag ska vara på praktiken, men tyvärr så börjar jag bli dålig så hon vill inte att jag ska vara där. Då ligger man hemma och vilar upp sig så att jag kan gå imorn. Bara jag inte blir sämre.

Va ju på halloween fest hos bästis i lördags. Det var jätte roligt ^^ Alla va utklädda också. Drack yelloshots, dansa och bara hade det riktikgt trevligt !! Tack för att jag och min älskling fick komma :D Bästis du är bäst!!
blir säkert lika kul nästa år också ^^ höhö. Själv så var man en zombie med bästis vi va jätte söta. En zomie ska kanske inte vara söt, men de är ju strunt samma :P hahaha.

I går så va de en chill dag hemma. Tittade på film, åt god mat och hade det mys. Såg the proposal, den va skit bra. värd att se!!

ska se på änglar och demoner med mamma nu..

Puss!


RSS 2.0