100325

Har hittat något annat att göra här i livet. Läsa böcker !! :P hahaha. Det finns faktiskt inte så mycket annat att göra om dagarna så då läser jag hellre :P
Men men .... Igår så tog man sig upp till rissne för att säga hej till bästa tess. Vi tog oss en sväng i stora staden stockholm och bara prata ^^ MYS!
Gumman jag vet att saker kan vara jobbiga och allt kan kännas som ett helvete.. Du vet att jag finns här och kommer alltid att finnsas där för dig !!

I helgen blir de till att åka till märsta :D vara med chrille och göra massa roliga saker ^^ wohoo!!
Vet att det blir party på fredag :) och på lördag blir de till att åka in till stockholm. Jaa om man inte blir för bakis det vill säga :P haha. Längtar !!!! :D


Mina bästa ^^

puss.

oj då...

Lite sent sen sist.... höhö. Jag har inte velat sitta vid den tråkiga datan :P Känns så onödigt när jag inte har något att skriva om :) Hat haft en del annat för mig... hemligheter är alltid roligt ^^ Tyvärr så har jag inget att dela med mig av. Tråkigt liv som jag inte kan skvallra om just nu ;)

Får se när man skriver igen... nu ska jag fixa mig, sen ut en stund med carro :)

puss

100308

Faan känns som det enda jag gör är att klaga och grina över allt. Hatad av alla och att alla bara klagar på mig. Man får inte ens ligga på sitt egna rum när man mår dåligt. Man kanske inte vill prata med sin egna mamma om allt som händer. Ger det henne den anledningen till att vara arg på en?? Jag har inte gjort henne nått. jag får inte ligga på mitt rum hela dagen utan att hon blir arg på en. Man får inte bråka med någon utan att hon lägger näsan i blöt !!! vissa gånger vill man vara själv men då får man skit för de. Då är man otrevlig och en bitch bara för att man inte vill prata. För då har man slösat två dagar på inget!! Kan lika gärna skriva upp.... Hej jag heter Nathalie och jag är världens sämsta människa!
Emo varning på mig....

Dag efter dag...

Dagarna går och jag har inte ett skit att göra. Nu är det fredag men det känns inte som de =/
Men det roliga idag är att man ska åka till rissne :P wiieeeee!! Träffa bästis är alltid mysigt ^^ Så det blir lite dricka och en massa prat. Jaa som det brukar vara :)

Det händer absolt inget i mitt roliga liv just nu :P så man tar sig den tiden att läsa en bok istället :P har börjat med att läsa Twilight  ^^ har ju sett första och andra filmen, men jag tycker att man ska forsöka läsa böckerna också :P LOVE IT !!!

En liten rolig sak är att man ska få gå på Lady Gaga i maj!!! ^^ lite roliga saker händer ändå. höhö.
Nu ska jag gå och fixa kläder till i helgen :P Party hela helgen för min del ;)

Puss.

RSS 2.0