100131

Nu sitter man här denna söndag för sig själv i morbrors lägenhet med damp hunden och har inget att göra. Funderar på att gå hem senare i kväll till mamma. Inte roligt att vara själv :( Ariru är inte mycket till sällskap, han bara får damp hela tiden..
Man var ju ute i fredags ;) träffa tjejorna. Flamingo sen 550 drack och dansa. Så roligt att träffa nåra av dom igen :D nu var de ju inte alla som va me men iallafall. Kul var det.
lördag var att ligga hemma och vara bakis :P eller så typ. Tittade på film hela dagen, tjocka mig, ta promenad med hunden och bara ta det lugnt.

Nu ska jag titta på vampire diaries och fundera på vad jag ska äta till mat :P höhö.

Puss.

Helg

Fredag idag då :) Vakna utvilad och glad. En riktigt bra början :P höhö. Men vi får se hur det blir under dagen med humöret. Ikväll blir det återträff med Spa klassen !! Middag och utgång tyvärr så har jag typ inte råd för att äta =/ så de blir till att möta upp tjejerna senare. Sen en annan liten sak som kommer hända ikväll ...... :P som vi får se hur det blir med ;) återkommer med de när jag vet mer.

Duschen ropar på mig, sen handla med mamma.

puss.

100127

Då ligger man i sängen ska snart sova.. dock är man inte trött. Det finns inge bra på tv och inte ett skit att göra på datorn. Som tur är har man sovsällskap i natt ;) hahaha. Ingen mindre en Ariru ligger och myser med mig i min säng ^^ Djävuls hunden är ganska söt när han sover :P



Detta är den lilla skit hunden :P saken är den att han inte är så liten längre utan ett stort monster som inte lyssnar på en för fem öre.

nu blir det till att sova.
Godnatt.

puss.

Cerberus !!!

Nu rackarns sitter man hundvakt till världens jobbigaste hund !!! Jag skojar inte! Hämta honom idag vid ett, sen gick vi hem från stan till mig. I vanliga fall så brukar det ta typ 20 minuter att gå hem men nu så gick man på nästan en timme :S han drar och är ett riktigt arsle!! En månad med honom kommer säkert att döda mig.

Jag har fått tillbaka min data nu iallafall ^^ wiieeeee. Min musik, mina bilder mina saker :D

puss.

shiiit!

Varför ska man säga jag vill prata och sen inte kunna göra det. Ont i kroppen man kan få...

Den här helgen skulle jag ha tagit det lugnt.. men icke!!
Fredag: Skulle sitta hemma för mig själv tills en vän till mig hörde av sig ^^ och tyckte att jag skulle komma till honom och dricka lite för att sen gå ut. Man va inte direkt på humör för det och så har man inga pengar men för att vara snäll gick man ändå. Hade inte träffat den personen på länge :) Så det var kul att gå dit. Sen vart det ut också :P dansa lite drack och var glada.

Lördag: Vakna vid tolv och fick ett samtal av kusin som ville att man skulle komma till huddinge och umgås. Bara för att jag inte följde med henne på fredagen till någon kompis till henne på middag. Så jag kom dit vid typ två kanske, satt och umgicks drack någon grogg typ :S och drog vid halv fem. Det vart middag hos kusin och sen vidare till rissne och sen tillbaka till sumpan ^^ Leka med bästis hennes man och hans bror och lite anna folk. Vart att dricka med dom denna dag :P haha.

Idag så kom man hem vid två somna någon timme sen vart det mat :D Så nu sitter man här med mammas data och har inget att göra :P


saknat dig bästis <3

Puss.

Bästis Was Here, mihi!

Du är bäst, bättre än bäst!
Älskar dig bästavän ♥ !
/ Therése :)


100121

Sover som en kratta!! Är galet trött hela tiden :S vill bara sova men kan typ aldrig göra det. Usch!!!
Nu sitter man och väntar på att tiden ska gå så att man kan åka ner på stan, träffa mamma och sen till morbror. Kanske få något att äta oxå :P höhö. Hungrig som en gris.

Nu är det tydligen så att jag inte kommer få ha min data på hela helgen... För att min morbor inte kan titta på den direkt. Eller så får jag hämta den imorn.. Min familj är knas !

näee nu måste jag springa ;)



puss.

100120

Då har man vart i huddinge idag.. Skit kul. Ja man kan ju undra varför, jo för att kusin var där hos sina kompisar och ville att jag skulle dit och umgås. Så snäll som jag är så åkte man :P åkte vid sex och kom hem vid elva. Trevliga människor va de där iallafall :P ganska fulla men trevliga.

Imorn blir det av till min morbor och prata om djävulshunden och titta om min dator mår bra. Jag ska sitta hundvakt för att han och hans fru ska åka till thailand :P Kan ju säga att om dom inte kommer hem med nå fint till mig efter att jag tagit han om den hunden så kommer dom få med mig att göra ;) haha. Så man kommer säkert bo där under tiden dom är borta :D NAAAJS !!

Nu blir det till att försöka sova. Är galet trött..
Godnatt.

puss.

mjaaa...

Sovit ut idag !! vakna vid typ ett :P  sen har man inte gjort så mycket mer. Lagade mat idag till mig och mamma ^^ TACOS MUUUMS !!! Så nu funderar man på om man ska åka till kusin och umgås eller inte..

Näee nu drar jag !!!! ;)

puss.

100119

Klockan är mycket, jag är trött, har ont i munnen och tycker allt bara är jobbigt !!

godnatt.

nightmare

Fast i en ond cirkel som bara går runt och runt och runt....


100118

varför sitta hemma för?? :P men de ska jag inte göra idag !! nu drar jag iväg en stund ;)
Imorn blir det att åka ut till Trosa. Mormor fyller år!! <3



puss.


No life!

hej hej !! ^^
Har inget att säga idag. höhö. Mådde skit igår men man får skylla sig själv när man super som en idiot ;) haha. Har tråkigt och är hungrig som en gris :P så nu står man och lagar mat med mamma och lyssnar på musik ;) MYS !!! Men glad som man är så kommer carro snart också :P oohhhhh ^^



puss.


wohoo

Hel knasig kväll igår då :P haha
Började med att jag åkte till carro. Satt där o chilla i nån timme tills vi skulle börja göra oss i ordning, för vid tio skulle vi till sandra och börja kröka. men under kvällens gång så ändrades planerna lite... Vi åkte inte till sandra, så jag och carro satte igång själva hos henne. Vi gick loss ordentligt !! vid halv elva så tog vi bussen ner mot stan :P va ju inte direkt stabil då :P hahaha. Vi träffade mamma lite snabbt på stan för hon va också ute. Sen bar det av till 550. Dansa, kröka och trevliga människor :) det vart en helt lyckad kväll.

 



puss.


100115

Då sitter man hos carro :P haha. inte så ovanligt nu för tiden ;)
Det vart inge rissne =/ så nu ska jag ut istället. Har inga pengar till de... men jag får dricka som bara den innan så får vi se sen :P Är fett taggad!!!

näee nu ska jag fixa mig lite ser ut som en mupp just nu.

puss.

Äntligen fredag!

Förlåt men hade ingen lust alls att skriva igår :( Åkte ner på stan med mamma sen va jag helt död. Orkade inte helt enkelt. Men igår då så kunde jag inte låta bli att shoppa igen :P Ville ha en ny bh men fanns inga roliga och den jag hitta fanns det ingen storlek i. Köpte nya jens iallfall ^^ kan inte ha några av mina andra så det behövdes... Sen så köpte jag en ny foundation :P min är slut, så en ny satt inte så fel.

Idag så har Jag varit nere på Af.. skit tråkigt, men en sak som jag behövde göra. Efter de mötte jag upp mammma som skulle fixa en sak. När vi va klara så åkte vi med mormor och morfar och handla mat inför helgen. Så nu sitter man här hemma igen och väntar på mat. Är hungrig som jag vet inte vad!!! Sen får vi se vad kvällen kommer med för roligheter :P Antingen så blir det till att gå ut eller rissne och mysa med tesz... Eller så kanske man bara ligger hemma och tråkar sönder :P de vet man ju aldrig ;) höhö.



puss.


100114

Godmorgon!
Sorry att man inte skrev igår.. Hade inte tid och mina egna anledningar för att inte skriva.
Ska snart gå och göra mig i ordning, för jag ska ner på stan med mamma och nörda mig. Ska skriva om vad vi gjorde igår när jag kommer hem ;) köpte en tröja igår också så de kommer en bild sen.

Nu måste jag gå och fixa mig :P

puss.

Säng och the hills

Kan inte sova.. Mår skit! Så då ligger man nerbäddad i sängen och tittar på the hills och äter godis. Vilket liv man har då :P
Skulle vara bra att få sova ett tag i natt. Ska upp tidigt imorn också. För att jag ska in till stockholm med carro. Shoppa något roligt till mig själv !! wieeee.

 


carro

nu ska jag försöka sova..
godnatt.

puss.


...

Kan inte göra annat en att gråta... Jag vet att jag har gjort fel, men inget kommer att ändra på det. Jag skulle vilja få allt ogjort, men det går inte att gå tillbaka... ska inte behöva bryta något med nån bara för att... men jag vet att de skulle vara bra för dig. Det går nog inte att förklara hur ont det gör när jag tänker på allt det här. Allt som hänt är mitt fel. Får höra allt möjligt från dig och fortsätter ändå.. Säger inte det dig något eller? Trodde det skulle vara bäst så här men så är det inte. Livet tog slut istället... Är glad så länge jag inte är själv. Men när jag är med någon så tänker jag det är inte du... Det spelar ingen rol vem det är men den personen är inte du. Att veta att du inte finns där vid mig längre... Det är en sanning jag inte klarar av.

Jag saknar dig och det är inget jag tänker ändra på...
I'm Yours


100112

Det här va inte någon givande dag det här inte...
Vakna som sagt hos carro sen vart det ner på stan lämna in lite papper och sen följa med mamma till läkaren. Va hemma vid tre och så vart det mat. Så jag har i stort sätt bara legat i soffan idag... suck.
Har hänt en del saker idag som jag inte vill ta upp här. Så jag har inte något mer och säga idag..

Bjuder på en gammal bild också ;)

 

puss.


Trött !!

Godmorgon :)

Då sitter man helt nyvaken hemma hos carro :P Är helt galet trött. Så snart ska det bli frukost och sen ner på stan och träffa mamma vid halv ett. Ska göra ett par saker... Inte roligt.

Vad händer idag då ??
Själv så får man se ;) Efter att man har varit på stan det vill säga. höhö.

puss.


100111

Sitter i detta nu hemma hos Carro :) ska sova här ikväll. MYS!
Idag så har jag då vart med carro heela dagen. Hon är riktigt jobbig så jag fattar inte att jag orkar :P höhö. Näee men vi har umgåtts och haft det chill hela dagen. Snackat en massa skit, ätit och gått en promenad i den "underbara" vinter kylan. Känner att det inte går att vara själv just nu så det är bra att umgås och vara med folk. Annars hade den här dagen vart ganska dålig.

nog med allt för idag. Känner inte för att skriva. Nu ska jag sova.
Godnatt.

puss.

Tråkigt!

Då ligger man hemma och har det tråkigt då... Skit dag! Sitter med familjen (mamma, jag och bror) och tittar på film. Denna kväll är det Avatar som visas. Så jävla braa !!! dock så är den inte slut än :P såå jag ska titta vidare, har inte tid att skriva mer ;)


Puss.


100110

Hemska dag!!! Orkar inte ens ta upp det.. Vill bara säga tack till min älskade bästis som alltid finns där i alla lägen <3 Du är helt enkelt världens bästa !!
Jag och min kära mamma gick och köpte pizza idag :P MUUUMS !!! inget hemlagat idag inte ;) höhö. Nu väntar man på att klockan ska gå så att man inte behöver vara här längre. Har tråkigt och vill inte ligga hemma. Inte efter allt idag.


bääst !! <3

pussen.


hemma..

Hemma igen från rissne. Va och umgicks med bästis och hennes man, vi skullee ha gått på bio :P men så vart det inte. Men istället vart det att bara umgås, en massa prat och så klart alkohol ;) Tess den underbara saken vart knas full :D Skoja inte om att hon e söt när hon blir så. höhö.

De ville även att jag skulle komma upp idag. Men seg som man är så orkar jag tyvärr inte =/ Sorry tess. Så vi får se vad som händer ikväll.

puss.


100107

Så här ligger det till... Saken är den att jag är typ sjuk IGEN !! Den här rackarns förkylningen ger sig inte !! Är sjukt trött på de :s orkar inte vara sjuk !! det tar en massa energi :P höhö.

Tycker att det ska bli fredag nu! så att jag kan åka till bästis och umgås ^^ Ja om nu hennes man går med på att jag kommer upp :P Hoppas att de kommer gå bra för då ska vi på bio tror jag. Behöver komma bort från äckel södertälje !!


Saknar min bästis !! <3

puss.


Spa dag

Dagen börja med att jag, mamma och kusin som sov hos oss gick ner på stan i kylan. Mamma skulle fixa några papper och jag skulle köpa hårfärg :P Det vart inget att gå runt och bara ta de chill på stan inte, ve skulle vara snabba tag och sen hem. Vi köpte det vi skulle ha och sen åkte vi hem igen.
När vi kommit hem så vart de till att börja med att fixa mitt äckel hår, det är en riktig pina att hålla på med vill jag lova. Men det vart bra tillslut ;) Sen så färgade kusin mina ögonbryn och även mammas + att vi färga ögonfransarna :D Klart en bra dag.
Ska ta mig ann mammas hår imorn också.

Nu har jag inte tid att skriva mer :P ska titta på Paradise Hotel!!

Puss.

sova snart igen kanske?

Godnatt eller god morgon? kan börja med att säga att jag fick ett migrän anfall tidigare =/ inte roligt !! som att det inte redan räcker med att jag har somnat två gånger på soffan den här söndagen. Skoja inte om att jag har vart trött. Och sen så klart så ska man åka på migrän, kan ju inte göra annat än att gå och läga mig då... somna vid sex typ och vakna igen vid halv nio :S jag är inte trött nu kan jag lova...

Men men...

Igår så va man med Carro :) super mysigt! Hon kom hem till mig där mot kvällen. Mamma gick ju ut så vi va hemma själva :P höhö. Gick loss på hela lägenheten !! ;) näee inte direkt va.. Det vart en chill kväll med grönsaker, dipp, en hel del cola och så klart hög musik och en massa prat. vid halv tio så kom P förbi för att hämta en film som vi skulle se på hos honom. Så vi fixade till det lite hemma och tog oss ner på stan för att titta på New moon! Så jävla bra !!!! :D


Älskar denna bild ^^ från nyår!! men den är så fin <3

Man kanske ska försöka sova igen då.. =/


100102

Då ligger man hemma denna fina lördag. Har tråkigt som en liten gris!! :(
Man blir hemma själv ikväll också... Mamma ska ut och bror är inte hemma. Jag hatar att vara hemma själv och när det inte finns något att göra.
Men som tur är så ska jag leka med carro ikväll!! jag är typ hur glad som helst :D

puss.


Nytt år nya bekymmer

2010 !! kan inte tro det :P att ett år kan gå så fort.
Nyår spenderades hos Carro :) mycket trevligt. Först var det middag hemma med mamma och bror, sen vid sex så kom carro och hämta mig. Så det vart mycket dricka och umgås med folk från hennes klass :) Och så klart vid tolv så gick vi ut och smällde ett par raketer. Efter det så gick vi tillbaka till carro eller jag åkte vidare efter. Då va man nere på stan vid ett tiden för att fortsätta hos Patrik :)

Helt lyckad dag/kväll/natt :D

här är lite bilder också ;)









puss.


RSS 2.0