110228

Hemma efter en lång dag inne i stockholm med en vän :) eller ja man kom ju hem vid fyra kanske. Hade jätte trevligt och köpte med ett par nya byxor :) wohoooo!

Imorgon ska jag ner och titta ut bågar till mina glasögon :P haha. Fett söt!!! Nu ska jag titta på top model och kanske äta något gott ^^ oohhhh!


jag idag, till en del ;)

puss.


110224

Jag är blind!!! Eller näee inte direkt. Var och gjorde en syn undersökning idag och det var typ inte så bra saker han sa till mig :( haha. Så nu måste man typ fixa glasögon :P sjukt coolt, haha eller inte. Kommer bli såå söt :D iiihhhhhhh. Tyvärr så behövs det ser riktigt illa.

puss.

110223

Dålig dag. Blir till att gå och lägga sig och titta klart på Scary movie 2 sen sova, upp tidigt imorgon och göra en massa tråkiga saker. Längtar...

puss.


110222

Lite dålig på att uppdatera... Men det får man ta ibland.


I lördags så var jag och älskling på Daniel Adams- Ray. Var/är sjuk så det var lite jobbigt att vara där :P men jag överlevde. hehe. Kul att gå på sådana saker ^^

Är ju typ sjuk så man har bara legat hemma, så man det finns inte många funderingar och tankar hos en. Därför har man varit lite lat och inte skrivit så mycket här.

puss.

110216


älskar dig ♥

Om jag har gått och dött igen?? ja det kan man kanske säga.
Sitter i min onepiece och väntar på mat. Min bror fyller nämligen 18 idag!! :D lilla lilla. så mormor och pappa är här. Så därför äter vi lite tidigt.
Min älskling kom hit i måndags (alla hjärtans dag) från märsta också bara för att få vara med mig ^^ Fick rosor och chocklad :D sååå otroligt gulligt!! Men den muppen är typ förskyld och har smittat mig :( så man är jätte snorig och har ont i halsen. Buuuu för att bli sjuk!!

Ja ja.... nu ska jag gå och vara med familjen! :P haha.

puss.

110212



Tagga inför ikväll!! Försöka sova någon till timme lite senare ;) Till Carro senare idag. Party party med sommar tema sen antagligen ut. Vet inte vad jag ska ha på mig än. Stort problem!!
Leta kläder och städa idag då..

puss.

110208



Tycker inte om att ligga inne på kvällarna. Det bästa är att prata med min älskling, annars skulle jag nog dö av att det är så tråkigt. Ja men lite tur att man har sina böcker :P haha. Har läst klart död tills mörkret faller (true blood) och ska nu läsa den andra boken. Första var ju helt okej :) Så jag hoppas på att resten av serien är lika bra.

puss.


110207

Nu var helgen slut igen då... tråkigt. Har bara varit med min älskling ^^ Eller i lördags så åkte vi och hjälpte mormor med att sätta upp lampor i hennes vardags och sovrum. Okej jag gjorde inte ett skit, kan inte sånt :P Sen har vi bara varit hemma och myst :) Tittat på film och tjockat oss. Skulle ha gått på bio också meeen så vart det icke!! :(

Helt ensam hemma just nu och tänker på om man ska gå och duscha eller inte :P om man orkar helt enkelt.. Ska ner och träffa upp mamma och Linda på stan. får se om man kommer hem med något roligt ;) haha elleer kanske inte, har inte råd med mer kläder eller så just i detta nu :P




puss.

110204


Jag idag ;) Tröja från H&M och tights från Bik Bok. Enkelt jaa.

Vädret vart ju lite bättre efter att vi hade städat klart så jag och mamma åkte ner på stan för att fixa lite små saker :P Med det menas att jag har köpt mer kläder. hehe. Köpter även lite saker till mormor som hon behövde till lägenheten.

Nu sitter man hemma med min älskling och mamma :P tittar på tv och tråkar, finns inget att titta på eller något att göra. Blir nog att lägga sig snart och se på någon film.
Imorgon blir det till att åka till mormor för att fixa hennes lampor i taket :) inte för att jag kan det, men det kan min karl :D haha.





Nu ska jag mysa med mitt hjärta ^^
puss.

gääääsp



god morgon!! Sovit dåligt i natt, tre dagar i rad nu. Är så trött att jag mår illa. Har legat och mys i sängen i typ en halvtimma nu (lat!!) så det kanske är dags att gå upp och göra lite nytta :P städa står högst på listan idag. Man kanske ska sätta lite fart så att man får det gjort, för det är så otroligt tråkigt.
Sen världes överraskning!! Det söar ute, nu ska det bli vår inte vinter igen :( Jag skulle ju ta en lite tur ner på sttan idag också men så kommer det nog inte bli i det här vädret. ja ja... städningen kallar :P

puss.

110203

Har ont i magen och känner mig dålig. Kommer säkert bli sjuk vilken dag som hellst. dåååligt!

Har inget att tala om idag. Inget roligt som finns på listan..
En liten sak jag bara måste få ur mig är att om man nu är vän med någon och har kännt denna person nästan hela livet, eller jaa ett par år.. Liksom en vän är ju ändå en vän. Man kanske inte alltid är där vid din sida, svarar i telefonen eller på sms så är den pesonen alltid där. Alla förändras men är alltid den samma person. Man får upp ögonen för andra saker men så är det för alla. Är så trött på att man ska bli sur över att man umgås med någon annan eller skaffar nya vänner. Och att sitta och skriva saker som att man försvinner eller att en annan vän inte sviker är bara patetsikt! Lilla du är du missnöjd med hur det är så säg det istället ;) Haka inte upp dig på små saker och försök inte att ge tillbaka med små kommentarer :P haha.

yepp jag är en bitch! iallafall ibland ^^ hihi
puss.


110202


The look of the day ;)
Jeans:Bik Bok
Skjorta: Från morfar ♥

Oj oj oj... så trött man kan vara!! kunde helt seriöst inte somna igår :( Men iallafall, idag så tog jag mig ner på stan en snabbis för att hitta en ny bok och något annat roligt. Och ja jag hitta ett nytt linne från Bik Bok och så ska jag se om det är värt att läsa true blood böckerna :P de har tydligen inget med tv serien att göra och ska vara jätte bra. Då får man väl hoppas på det då. Det var iallafall vad hon sa på akademibokhandeln :P haha.





Sen vid tre så åkte man till kusin :) Jag mamma och mormor var bjudna på middag hemma hos henne. Hon bjöd på någon kyckling gryta med ris. Sjukt mums!! Så vi var där i någon timme och prata lite och hade det trevligt ^^
Nu ligger man här igen vid datan, skriver och tråkar :P Ska nog börja läsa min nya bok ;) hihi.

puss ♥

Bästavän!!



Idag den andra februari så fyller min vän Therese år !! ^^ min lilla tant :D
vill bara säga stort grattis och att snart kommer de grå håren ;) love you darling ♥
Du är bäst!!

puss.

110201

Trött och orkar inte blogga. kommer tillbaka om någon dag.

puss.


RSS 2.0