Party ikväll !!

Ikväll blir det fest hos bästis !! <3
Vi ska vara utklädda och ha det jätte kul :D Alkohool !

Ska vara samma lika som bästis :P tänker inte vara vampyr. Så nu ska jag börja fixa mig lite och börja ta fram och titta på vad jag ska ha på mig. Jag ska även hjälpa älskling med vad han ska ha på sig och så. Kan skriva mer imorgon och visa lite bilder ...

nu ska jag ta dusch..
pussen.

Fredag betyder helg !!!

Heej hej !! ^^

Idag är det fredag !! :D men de vet alla redan :P höhö. Har vatrit på praktiken till klockan fyra sen fick jag gå. Sjukt skönt. Så jag sprang till com och c och sen till bik bok och köpte mig ett par nya jeans.
Ska på fest imorn hos bästis och vet inte vad jag ska vara, men har tankar på att vara vampyr. Inte direkt världens roligaste men något måste jag ju vara. Jag får se imorn.

Nu ska jag laga mat med mamma ^^
Hörs ikväll.

Puss!!

just de..

Kom på att jag köpte skor i tisdags innan jag åkte också :P typ jag var bara tvungen att ha dom !
Passade super till kläningen jag hade på kryssningen ^^ hihi


snygga !! I love !

Behöver sömn !

Heej alla glada!

Har typ sovit hur lite som helst sen i tisdags typ..
Vi hade det sjuuukt roligt i tisdags :D Säger ju aldrig nej till att göra något roligt eller till att dricka lite ;) höhö. Har druckit, umgåtts med trevligt folk, dansat (lite) och bara haft riktigt kul. Vart riktigt full och fick tyvärr lida av de dagen efter. Men de brukar man få göra :P höhö. och så klart hade jag en del saker jag skulle fixa hem :P jag är ju världens snällaste ^^
Vi kom ju hem så jätte sent (18:15) så va det ap mycket folk där som skulle me båten på onsdagen. galet! Va hemma i södertälje vid halv 9, typ helt underbart skönt att komma hem.
Jag fick hem lite roliga saker till mig själv också :) hade typ inga pengar så jag är glad ändå.


 
MUUUMS!!

Nu ska jag sova :)

Pussen!

Älskling är bäst!!

hej igen ^^

Jag kom på att idag så hade älskling uppkörning. Och det gick jätte bra :D han klarade det !! Så nu har han körkort ^^ wiiieeeeeeeee !! Det blir mycket bil nu (hoppas jag) och göra mer saker. KUUUL :D

Grattis hjärtat mitt!! ^^ <3


Infected

I hope I can chill and stay the same
to stop the bleed inside and feel again
to cut the chain of lies
You've been feeding my veins
I've got nothing to say to you.


Packar..

Hejsan.

Nu är jag hemma efter en lång dag på praktiken. Det har varit en ganska lugn dag idag. har inte vart så mycket folk där, sen så har jag lekt barnvakt åt den jag är hos unge :P så har inte direkt gjort något alls idag. Jobbigt :P hahaha. Efter praktiken träffa jag pappa^som fick ge mig pengar till kryssningen imorgon. Så snällt av han.
Packar inför imorgon gör man och de går inte så bra vet inte vad jag ska ha med eller vad jag ska ha på mig då. Man får väl se... allt löser sig nog.

TAGGAR TILL SOM BARA DEN !!!!!


Pussen!

Kryssning!

Kom på .....

På tisdag så ska jag och älskling på kryssning :D Kul kul !!
Känner typ inte någon som ska me, men dom jag har träffat är trevliga och roliga att prata med ^^ så de kommer säkert bli jätte skoj.
Jag taggar till som bara den just nu!!

Hemma igen

Heej hej !!

Har haft en jätte rolig helg med älskling. Vi va hos en kompis till älsking och drack lite i fredags och hade det trevligt.
I lördags så va vi på middag hos älsklings morfar som fyllde år. Så söt familj han har ^^ Mot kvällen så gick vi och köpte godis och dricka. En riktig tjockis kväll behövdes faktiskt. Vi titta på transformers 2 tjocka oss och hade det mys.
Idag så va det att ligga i sängen hela dagen. Vi tog oss till affären för att hadla till älsklings mamma, sen vart det till att titta på upp på datan. Skit sör film ^^ 
Vid sex tiden så tog jag tåget hem.. Tråk!! Såå nu är man hemma då.. Men de gör inte så mycket.

orkar inte skriva men de är typ det som hänt i helgen.. :P

puss!!


Migrän

Som det kan gå...

Hej hej.
ligger i sängen och vakna för ett tag sen.. Har haft ett migrän anfall, Så jag somna vid åtta. Kul. Och nu kan jag inte somna om. Är hungrig som en gris men orkar inte gå och göra något att äta. Fan va jag hatar att få den där skiten...
Har vart på praktiken, sen vart de iväg och handla med mamma. Så jag va hemma vid halv sju idag.. Segt! Är trött som jag vet inte vad, hoppas på att jag får somna snart igen.

Sen så är det så att älskling har klartat teorin idag :D duktig du är ! ^^ 
Snart e de uppkörningen då :)

En rolig sak är att jag och älskling ska på kryssning på tisdag :D med en massa roligt folk från märsta. Kommer bli super kul. Hoppas jag ^^ hihi.

Imporgon blir det av till märsta och vara med älskling ^^ vi ska ha det mys och hoppas på krök i morn kväll. På lördag ska vi till älsklings morfar som fyller år och äta middag. MYS! Och sen får jag se vad de blir för roligheter.

Nu ska jag se klart på Silent hill och sen försöka sova igen...
Godnatt.

Pussen!!

natt

Hej hej ..

Har vart seg som fan idag.. Känner inte för att göra nått.. då menar jag inget!! Älskar mat men just nu är det inget jag vill ha. Mår bara sjukt illa om jag äter.. Inget är roligt, har dålig humor redan som det är. INGET ÄR ROLIGT!! :( Kommer säkert bli sjuk snart igen. Tack så mycket mamma.
Jobbat arslet av mig idag också.. nee men nästan :P har iallafall packat upp lego kläder, jul kläder. 10-17 orkar inte, vill sova. Gör inte så mycket när jag är där men något måste man ju göra om dagarna. snark!!
När man kom hem idag så var man ju tvungen att leta jobb som ett arsle också =/ kuul. men de gick ju rackarns bra ändå. Duktig jag är.


Näee nu måste jag sova.
Godnatt!!

Puss!

-

Tror gör man i kyrkan.
I livet vet man.


Måndagar är blää..

Jaa..

Har vart hemma idag från praktiken. Orkade inte gå för att jag är lat och så hade jag ont i huvudet. Hade lite andra saker jag skulle göra idag också så jag palla inte gå. Va med mamma idag, har hjälpt henne med tvätten och följde med henne till doktorn. Sen så har vi tittat på film och bara tagit det lungt.
Nu så ligger jag i min säng och pratar med bästis <3 Är på lite dåligt humör, men hon finns alltid där för att göra allt så mycket bättre. Du är bara bäst!!

Kom på en sak nu :P jag, mamma och älskling skulle åka och handla. Vi åkte ner på stan först för att lämna tillbaka en film så då passa jag på att titta lite saker på stan :P höhö. Det är ju klart att man ska hitta något då ^^ jag köpte en kläning från H&M. Jätte fin. Har egentligen inte råd att köpa något nytt men kunde inte låta bli. typiskt mig :P haha.



min nya kläning. 

Det va allt för mig ikväll.
Puss!

Bu

Hellu.

Har haft en jätte härlig helg med min man. Tittat på film, ätit och bara haft det mys.
Vi skulle ju gå ut igår också... Men så vart det inte. Hade ingen lust eller ork till att gå ut. Lite tråkigt faktiskt och tror den jag skulle ut med inte vart så glad på mig för att vi inte kom =/ men men ... Får ta igen det någon annan gång. Letar jobb gör man också.. har ingen lust men det måste göras.

Fick höra lite tråkiga saker i helgen.. Men en sak är säker, jag kommer alltid stå vid din sida honey vad som än händer <3

Har typ inget att säga... Ska titta på tv nu sen sova.
Hörs imorn!

Puss!


mjaaaa..

Hej hej !! ^^

Kom hem vid 5 idag helt slut och hungrig som en gris!
Sov hos Carro igår, vi hade det jätte trevligt :) rökte pipa och testa grejer till hennes tjejmiddag nästa månad. MYS! Det kommer bli en jätte rolig kväll tror jag.

Träffa älskling efter att jag slutat. Han ska vara hos mig hela helgen, umgås och ha det mys <3
Tror vi ska ut imorn också med en kompis och några andra hon känner :) trevligt. Finns inget hemma att ha på sig bara men allt ordnar sig säkert sen. Höhö.

Såå nu ligger jag, älsklingen och mamma i soffan. Har ätit pizza och vart lata hela kvälllen. Nu ska vi se på film, jag äta mig tjock och sen sova. MUUUMS!! 

Hörs mer imorn ;)

PUSS !!

Natt natt

Nu ska jag till Carro. Hörs imorn !!
Sover över, ska ja ha mys kväll med en film.

Hinner inte skriva..
pusss

Torsdag den 15de oktober

Hellu.

Kom hem vid 5 idag. är helt slut :( jag är inte van vid att göra saker på dagarna. Inte direkt min grej. Så man ligger i soffan (ovanligt?) och har inte ett skit att göra. tycker att jag kommer hem så sent på dagen, men vad ska man göra?? inte ett skit!. Men nu har jag bestämt att jag ska leka med carro för det va ett tag sen nu. Mys!!!
Så nu ska jag fixa mig lite och sen får jag se vad vi gör.

Hörs mer ikväll!!
Puss

Push

Hej igen!

Ligger i det tysta rummet för mg själv och har jätte tråkigt. Har nyss legat och tittat på en film med mamma som heter Push den är värd att se ;) Tänker inte säga vad den handlar om, för det orkar jag inte :P höhö. Vill veta vad de är för film får ni ta reda på det själva.

Pratar med bästis på msn och vi har kommit fram till att allt är tråkigt idag.. så är det bara.
Nu var det ett tag sen vi träffades :( och känns det ganska dåligt.
Vill prata en massa om allt och inget !!


I fucking miss you!! <3

Roll the dice

Nu är man hemma igen efter en dag på praktiken. Det hände inte så mycket där idag, men det gör de aldrig ändå.. Har typ fixat hennes bokstävs kuddar som hon syr själv, jätte söta men tråkigt att hålla på och greja med. En grej som var bra va att hon sa en sak till mig som jag ska ta en riktig funderare på. Hemlis!!!! Men får se om det leder till något bättre. Hoppas!!

Näeee nu ska jag gå och titta på en film med min jätte sjuka mamma :( hon behöver sällskap och jag finns alltid där för henne. Faaan va jag är snäll. 

PUSS!!

Ingen fantasi

Är så trött så det är inte sant men ändå somna jag vid nio igår, hade migrän. Gick hela dagen med huvudvärk och orkade inte göra något åt saken så det fick jag lida av senare på kvällen. Hade varit bättre om jag stannat hemma igår men de gjorde jag inte.. Dumt!! Men duktig som jag är så gick jag till praktiken idag också. Mådde inte så bra när jag vakna men tog mig i kragen och drog dit ändå.

Idag så har jag packat upp en massa varor, ganska onödigt för dom får ändå inte plats i affären. Hon har så sjuuukt mycket saker, väldigt fina grejer ^^ nästan som att man vill ha barn själv för att köpa alla söta kläder och annat smått. Det är så gulligt med alla små som kommer in och ska titta. Söööt!!
När jag skulle hem så köpte jag en bulle åt mig och mamma för jag är världens snällaste :) Tyckte hon behövde de för hon ligger hemma och är jätte förkyld. Då är det klart att mamma behöver en bulle.
Nu så ligger man hemma i soffan och är allmänt lat. Och det tänkerjag fortsätta vara tills jag går och lägger mig.

Här är de saker jag fick av min pojkvän när han kom hem.
Lova ju att jag skulle lägga upp en bild på de.


Jag fick en plånbok (burberry) , en hello kitty handduk och en flaska bacardi (betala drickan själv då)


Mys!

Nu så är denna helg över och en ny vecka ska börja... känns lite tråkigt för att den har varit så bra!!
I fredags så kom min älskling hem, men inte hem till mig.. Såå jag hade jätte tråkigt hemma, tills mamma fick för sig att hon skulle ut med en gammal vän så då följde jag me dom. Tur va de för min barndomskompis va också me ^^ har inte träffat henne på år och dar. Det vart en ganska annorlunda kväll med helt andra människor som man brukar vara med. Jag är den som inte är ute i södertälje. Men den här gången på länge så va jag "ute", satt på croks en stund och sen gick jag och Sara (min barndomskompis namn) till CP eller central baren då för att umgås med annat folk.

Igår lördag så kom älsklingen min till mig jätte tidigt på morgonen ^^ Valite halv bakis sådär på morgonen men de gick över ganska fort. Men jag sa ju igår att han kom till mig :P Vi hade det jätte mys hela dagen bara han och jag. Folk fråga om jag ville ut och så men de gick inte, om de hade gått så hade vi gått ut. Har en massa dricka nu ^^ jag tackar ju inte nej till att festa. Höhö. Det var otroligt härligt att träffa och vara med min älskling igen efter två veckor, det känns som att han vart borta i flera månader. Känndes så bra att äntligen ha honom vid sin sida, att ha någon att sova med. En helt perfekt lördag.

Idag var det också bara en massa mys med älskling. Titta på film åt godis och var allmänt lata hela dagen. Tråkigaste va att han va tvungen att åka hem idag :( men jag måste ju till min praktik imorn och han måste fixa sina saker hemma hos sig i märsta. Som tur är kommer han till mig igen nästa helg <3
Så här sitter man här med mamma och ser på någon film på 3:an, snart blir det sängen och sova ska upp tidigt imorgon.

Puss !!

Lördag

Heeeej!!
Go kväll alla glada ^^ vad gör ni då??
Själv så sitter jag i vardagsrummet med min älskling och tittar på sverige danmark matchen. Fotboll är inte min grej men tittar för skojs skull. Jag är helt sjukt glad idag för att min älsking är här hos mig. MYS!!! Har fått jätte söta presenter av honom ^^ ni får väl se sen har inte direkt tid att fixa bild på det nu.. Höhö :P
Sen så skulle vi ha träffat Jonatan, viccan, jossan och dawwi(?) men det vart inte direkt så idag, så det får bli en annan dag. Och så har mina kusiner hört av sig och tyckte att jag skulle me dom ut på fem fem noll eller nått sånt. Men min älskling har inte med sig något leg så de gick inte. Sen så hörde carro av sig också, hon ville ut på cp. Som sagt de funkar ju inte om man inte har nå leg... Dåligt hjärtat mitt!! :P

Så nu är det fotboll och en massa godis med  älskling i soffan!! <3

Finns mer att säga men det kan jag ta imorgon ;)
puss hej!!

Helg

Hej hej ^^
Idag har jag vart ute och rört på mig :) e fortfarande lite dålig men de går säkert över snart. Följde me mamma ner på stan, hon skulle fixa en sak. Och som vanligt så har jag köpt kläder :S jag kan ju inte låta bli när jag hittar nått jag verkligen vill ha, så ovanligt när de gäller mig. Hihi. Nu så ligger man hemma igen och undrar vad kvällen tar med sig för roligheter. Wiieeee...

Min älskling kommer hem ikäll också ^^ har saknat honom som bara den. Vi ska träffas imorn och ha de mys. har även andra planer imorgon men får se hur det blir med de. Det kan jag ta sen, om de nu blir nått.

Här är det som jag har inhandlat idag :)


Nya tights. känns som ett bildäck


Och en jacka typ. eller aaa... nått sånt :P

En dag kvar...

Godmorgon!! ^^
Hej på er tussar små :) morgon är de inte direkt men jag vakna för en liten stund sen så för mig är det morgon. Jag mår lite bättre idag faktiskt, men ska inte säga för mycket då slår det säkert om och blir jätte dåligt igen. Jag har inte så mycket mer och säga ligger ju bara hemma så det händer typ inget :P ska ta och äta något och se klart på säsong 3 på The Hills på datan. Jag vet att de går på tv nu men man hinner med mer på datan, hahaha.

Ska lägga till att imorgon kommer min älskling hem ^^
Han har varit borta i två veckor, har saknat han som bara den.


I love you big time!! <3

Alltid du och jag mitt hjärta

MOORRRRRR!!!!

ÅHHHHH!!!! Okej jag sa att jag inte skulle skriva mer idag, men nu är det så att jag inte kan sova och absolut inte nu. Asså blir galen på alla små och äckliga ungar som springer omkring ute om kvällarna!! När klockan slår nio ska alla under 18 vara inne och sova!! seriöst !!! Näeee för att då ska man vara ute och förstöra för andra!! Okej vem vet ni som gjorde den där saken kanske är 18 eller äldre. Saken är den att där jag bor så är det några ungar eller ungdomar som har tänt på i en av trappuppgångarna!! Våran grannes barnvagn hart man satt eld på!! Där dom har gjort de här va i huset mittemot mitt. ASSÅ DET NI HAR GJORT KALLAS FÖR MORDBRAND!!!!!! Jävla arslen!! Men det är klart att man ska tända på mer än ett hus också!! Två trappuppgångar är roligare än ett. I den andra så var det tydligen något som explodera också.. Vet int vad eller hur stor den va..
Det är tre våningar och det är två lägenheter på varje våning och så sitter de ihop med ungefär tre portar till så det är en hel del människor!!! Hur faan kan man göra något sånt ?? Min mamma var ute på balkongen och såg hur svart de var i trappen.. Röken är ap farlig!! Dom tänkte inte på att de bor folk där.. Fattar inte hur man kan vara så otroligt dum !!! Morrrrrr!!!!!!!


Dagen mitt i veckan..

Hejsan!
Har egentligen ingen ork till att sktiva, men gör det ändå. Lyckades att komma ut en sväng idag (plus i kanten för mig) men de kanske inte var så bra. De va jobbigare att vara ute en att vara inne, sjukt. Jag mår fortfarande dåligt och är yr som en gris. Känns som att jag sitter på en karusell som inte vill stanna. Runt, runt och runt igen.
Mamma tvingar mig till "jobbet" imorn, men jag vill inte gå när jag inte kan stå rakt på mina egna ben... Hon gör mig så arg, asså hon vet ju inte hur jag mår? eller hur det känns i min kropp? Man kan ju testa och gå dit och om det inte känns nå bra så kan man ju åka hem.. Jo tack jag vet mamma, men jag orkar inte! Moorrrrr! jaa de var nog allt för idag. 

Godnatt!

trött

godmorgon!
Nu så ligger man här i sängen, vakna nyss och kan typ inte resa på mig =/ mår fortfarande jätte konstigt och är yr. Ska ju var på Hippo men orkar inte så jag är hemma idag. Så nu ska jag ta och försöka äta något och sen ta en tablett och gå och lägga mig igen.. så jag får se om jag skriver något lite senare eller om jag skriver imorgon efter att jag har "jobbat" eller om jag är hemma :P 

 

Usch

Nu tänker jag säga godnatt. Mår som sagt skit så jag ska försöka sova. vill ju sitta och titta på heroes men kan inte sitta upp.. så fort jag vänder på huvet så mår jag illa och vill spy, jätte roligt. Ligger och fryser som en gris också ! Allt blir bara bättre och bätte... NOT!! Jaaa, jag ska se på nått avsnitt till på The Hills som jag har börjat om alla säsonger på. Har aldrig vart så insatt i den serien och fastnat för den men ju rackarns så har jag de :P höhö. Vilken nörd jag är..


Godnatt!!


Måndag

Hellu..
Ligger i min säng och mår skit dåligt. Jag är jätte yr och kan inte stå upp utan att vilja lägga mig igen eller spy. Jätte konstigt, mådde typ bra igår om man inte tänker på hur bakis jag var men ändå... Får se om jag kan ta mig till praktiken imorgon
Ja men kan ju skriva lite om vad jag har gjort i helgen då :P

Lördag: Som sagt så åkte jag upp till Rissne För att umgås med bästis för att hon inte ville vara själv. Så snäll som jag är så är det självklart att jag åker dit. Hon är ju min vän så varför inte? Och så kan man fråga sig vad man ska göra där... DIRCKA ALKOHOL !!! :D Jag o bästis kan ju inte bara sitta och inte göra ett skit de fattar ju alla :P Så det vart ett par cider och nåra omgångar med vattenpipan. Det skulle inte vara normalt för oss två om inte pipan va tänd. Och självklart en massa prat om exakt allt! Det finns ingen av knapp när vi sätter igång :P haha. Vi kom i säng efter fyra kanske.. ? har inge minne av när för tiden bara försvann kändes som att jag bara hade varit där i någon timme. Då hade vi kul!!!! :D <3

Söndag: Va och "jobba" i älvsjö på underbara barn mässan för att de va sista dagen och hon jag är hos behövde hjälp med att packa ihop alla saker och sådär. Började kl 3 och kom hem vid 7. Finns inte så mycket att säga om de där... Vill inte stå på några mässor något mer! Så sjukt tråkigt. Men bara för att jag va där igår så fick jag ledigt idag.

Här är några av bilderna vi tog i lördags.







upptagen!

hej hopp..
Nu äntligen har jag tid med att skriva.. har vart upptagen till hundra. Började ju praktiken i torsdags och kom hem vid kvart över elva på kvällen ( jag började vid två på dagen ) så jag hann inte rkiva något då för att jag var heelt slut. Hon jag är hos är med i underbara barn mässan i älvsjö. Så vi fixa deras bås hela kvällen, de är något jag inte vill göra om igen. Det är ett j***a jobb, och inte så jätte roligt heller.

Igår så började jag vid nio uppe i älvsjö. va skiit trött. Jag va där nästan själv... ja hur funkar de?? Men de e så att vi dela bås med en annan tjej så hon och jag hjälpte varanndra. Det va något att det stressigaste sakerna jag har gjort i mitt liv. ALDRIG IGEN!! Jag har stått upp från nio till två, mina fötter va så slut att de va helt öma och svullna. När jag hade "jobbat" klart så åkte jag till Therese som skulle hjälpa mig med en grej. Då var man där hela kvällen också. orkade inte gå ut med henne :( lite dåligt av mig men jag mådde inte bra. Då va ja hemma vid elva.

Idag så blir de att åka till rissne och umgås med bästis. Dricka lite och kankse pipa.. Mys!!
Nu ska jag börja fixa mig, ska ut och hjälpa till med något på gården.

Hörs senare under dagen ;)
Pussar

Hippo kids

Hej hej..
sitter i soffan och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka ner till stan. Alltså till hippo kids som jag ska prakrtisera på. Är typ jätte nervös för det är jätte mycket vi ska göra. Hon ska som sagt på mässa i helgen som jag ska hjälpa till på, så jag vet inte när jag kommer komma hem i idag =/ känns lite jobbigt. Men det här är ändå bättre en att bara sitta hemma och lata sig. Upptagen måndag till fredag med "jobb".

näee nu ska jag äta mina äckliga nudlar och sen ska jag dra..

Och så här ser jag ut på första dagen då.


Min nya tröja från H&M
Jeans som också är från H&M.

Puss och hej så hörs vi ikväll igen ;)


RSS 2.0