100616

Om jag är irriterad. Ehhh..... ja, jag tror nog det!
Tänker gå och lägga mig. Är trött, så godnatt.

puss.


tuss!!

Hemma efter en helg i märsta hos älskling! :)
Har haft det jätte trevligt och mysigt. Vi har vart iväg till kista, firat några vänner och bara haft tid med att vara med varandra :)
När man skulle åka hem här igår så ringer ens kära mamma och säger att hon har en överraskning till mig :D Så när man kommer hem får man se att det sitter en liten kattunge i soffan och väntar på en. Oj vad glad man kunde bli!!!! Nu har man något att krama på igen ^^ hihi.


Lilla tuss !!

puss.

100608

Nu har det vart fullt ös igen. Har vart igång hela helgen, här i fredags så åkte man till märsta för att fira moses som tog studenten :D Sjukt roligt. Grattis till honom ^^
I lördags åkte man till morfar som fyllde år och fira honom. Efter det vart de fort hem och byta om för att sen åka iväg och fiska med therese och krille :P jag fick en riktigt stor gädda på kroken, men tyvärr fick vi aldrig upp den i båten. På något sätt var det tur att vi inte fick upp den för den va sjukt stor :O linan gick av för att den drog så hårt. Vi skulle ha gått ut i lördags också men näee =/ vi tog någon cider och öl hemma hos dom istället.
I söndags så åkte vi upp till skärholmen ett litet tag bara för att ha något att göra :) hitta ett par shorts på Gina som man köpte och så klart en massa annat roligt som man inte fick med sig hem :P Sen avslutar men en underbar helg med att gilla. De kan ju inte bli bättre en så!!

Puss.

Soliga dagar

wiiieeee !! ^^
Sjukt underbar dag idag :) Har vart nere på stan (södertälje) och umgåtts med familjen eller rättare sagt släkten. Morfar fyller år i helgen så han o mormor kom hit från trosa och kusin + mostar också. Gå en sväng på stan och sen äta lite på cesars ^^ mycket mysigt.
Har även suttit ute i solen en liten stund, men blir inte brunare för de. men vad ska man göra åt saken :P

Nu ska jag äta ;)
puss.


100602

Hej hej!
Har sovit dåligt i natt så idag är man hemma med huvudevärk =/ tråkigt nog för att det är så otroligt bra väder. Men inte grinar man för det. Just nu så sitter man ute på balkongen, inte för att det är någon sol där men bara för att det är skönt :P
Sitter även och väntar på att mamma ska komma hem så att man kan gå ut i solen om huvet tillåter det. Så man får se. Andra planer för idag får bli att åka upp till mitt hjärta och träffa han lite snabbt. Eller de är bara ett stort kanske. Men skulle vilja träffa honom :(

På tal om att träffa folk så saknar jag min bästis !! Tess det här funkar inte nu rackarns har de gått för lång tid utan dig! :(


<3

puss.


100601

Efter en lång helg så ligger man utvilad vid datan och tvn :P
I helgen så har man vart ute både fredag och lördag, höhö. Här i fredags va man ute med mamma :D och träffa en av hennes vänner som va och hälsade på här :P trevligt trevligt. Men tråkig som man är åkte jag hem vid halv ett. Va dålig hela förra veckan så mådde inte så där super när vi gick ut.
I lördags så åkte man upp till märsta för att gå ut med älskling och hans vänner :) En tjej kompis fyllde år så det vart utgång i stockholm helt enkelt en tur till stureplan. hahaha. Inte mitt område men vad gör man inte för andras skull ;)
I söndags så va de bara mys med älsklingen min sen hem till mamma för det va ju ändå morsdag :) självklart så hade man köpt något fint till henne ^^ man kan ju inte komma hem utan något.



Nu blir de till och städa lite och hälpa mamma :P
puss.

RSS 2.0