101028

Idag har det varit hjälpa mamma dagen :) fixat lite saker hela dagen. Sen har man även färgat håret, såg ut som en idiot innan :P det va typ grått!! och så kan man ju inte gå runt tycker jag. Så nu är min nya färg solblont ;) Men det ser ganska bra ut ändå, får bara vänta och se imorgon om man är gul eller inte. Det är så dåligt ljus här hemma så att man inte ser ordentligt.

Snart blir det sängen och sova ska upp sjuuukt tidigt imorgon. Men först ska jag se på paradise hotel :P Det blir även att åka till märsta imorgon. Jag ska vara hos min älskling i helgen ^^ så mysigt!! party på lördag och innan det ska vi in till stocholm för att älsklingen ska titta efter kläder. Kanske fika och så också.

Näee nu måste jag packa och fixa för imorgon :P
puss.

stockholm!!

Åkte till stockholm idag ändå :D hel dag i stora staden med mamma. Vi skulle lämna tillbaka en jacka som hon köpt till min bror, den va tyvärr för liten för honom. Så synd för den var riktigt snygg. Men vi hittade faktiskt en annan jacka som han kanske kan ha i stället :) som tur va. Jag hittade också en jacka som var gaaalet snygg!! Det behövdes. Sen så hitta jag nå liten grej på H&M som jag kanske ska ha på mig när jag ska ut i helgen :)
Man hitta inte direkt något roligt, kanske inte va så taggad på att hitta något heller.. men men, en jacka och linne eller nått rikare iallafall :D hihi.





puss.

tusen gånger om

Godmorgon!!
Ja då var det onsdag då.. Tiden går ju fort när man har "roligt". Just nu ligger man och väntar på att mamma ska vakna så att hon kan bestämma sig om hon vill åka till stockholm eller inte :P ja ja den gullisen har inte sovit på länge så hon ska nog få sova ut idag :) hihi.



puss.

101026

Är så otroligt trött på hur alla beter sig hela tiden! Varför kan inte folk ta sig i kragen och vara "normala" istället. Vad är det för mening med att skryta var och varannan dag om en sak som man inte ens har gjort än?? :S Eller att gnälla om någon och ändå inte tala om vem denna person är? Ja jag kan säkert säga att jag gör samma lika, som här i bloggen. Men iallafall.. :P Det är väl bara för att man vill att folk ska bry sig?? eller är det för en själv?
Det beror på vart och hur man skriver tror jag. ja ja...
nu har jag varit otrevlig en stund och fått ut lite av den ilska jag bär på :P haha. Snällt av en.

Som jag sa igår så kom min morfar upp idag och såklart min mormor!! :D Jag va helt super glad. Dom åt och så här. Har inte träffat morfar på jätte länge, för att han inte mår så bra. För att det inte är så lätt för honom att ta sig in hit till södertälje.

Nu tänker jag fortsätta med att lyssna på mina gullisar 3OH!3 och kanske göra vettigt :P


Klockan nio börjar Desperate housewives så det får jag inte missa!! ;) haha

puss.

101025

Tråkigaste dagen på hela veckan!! Måndag! Och veckan har bara börjat men det kan inte vara tråkigare för det. Slut grinat. Idag har jag träffat bästis i stockholm :) Hon shoppa lite och så gick vi och prata en massa. MYS! Tyvärr hitta man inge roligt till sig själv :( Det är alltid lika roligt att täffa tess, vi har alltid något att prata om och har alltid kul :) skrattar åt allt! och då menar jag ALLT!!


Halloween förra året! :P
jag och bästis!!

Imorgon kommer världens bästa morfar hit en stund :D kommer inte att släppa honom när han väl kommit hit!! ÅHHH så glad jag blir!!!!

puss.

101022

Vakna imorse av en underlig sak som fanns ute. Det var helt vitt!! Jag vart helt chockad över detta :O Det är ju oktober och det ska inte finnas någon snö nu. Tycker jag iallafall :P Okej jag tycker om snö och älskar när det snöar ^^ men det ska bara vara snö under jul och nyår. Alltså under december, januari och februari där någon gång.


Utanför mig tidigare idag.

Men men... Idag så åkte jag och mamma ner på stan och shoppa lite ;) Men när vi hade kommit ner på stan så kom mamma på att hon hade glömt kortet hemma!! Så otroligt klantig. Så jag fick åka hem igen för att hämta det. När man skulle åkte ner igen missa man bussen också så jag fick ju vänta på nästa i en kvart :P frös röven av mig!! Men det va ju värt det för att mamma betala allt på stan idag ^^ hehe. Snällt av mamma. Nu har man nya bas linnen och en ny mössa, har ju inte alls köpt två nya detta år redan. Kommer säkert köpa fler innan året är slut :P Och sen har man fått en ny mascara som också behövdes, min är snart slut.


såhär såg man ut idag ;)

puss.

101020

Så ovanligt att man är trött? Tror inte de va?? :P Håller på att bli sjuk tror jag =/ känns som att man har feber och näsan är inte ens att prata om :P haha. Nu är det så att jag har inte har haft något att skriva om på ett tag därför har jag skitit i de!! :D

I helgen har jag varit i Märsta hos älskling. Vi har haft det mys, tittat på film, ätit subway mackor och varit på utflykt vid Rosersbergs slott ^^ Jätte trevligt och mysigt!!!


Helt underbart höst väder :D

puss.

trött

Snart blir det sängen och sova, är galet trött. Imorgon blir det ner på stan och fixa med lite saker och sen någon gång under dagen så ska jag ta mig upp till bästis :) och kanske ska sova kvar där en natt. skoj skoj.
Har inget mer att säga denna tråkiga måndag.

Kan bjuda på en bild som jag tog i lördags ;)


godnatt.
puss.

101011

Nu har man varit en duktig flicka och åkt ner på stan för att lämna en sak åt mamma :) Eftersom att hon har tvättstuga och inte har tid att åka ner. Så här sitter jag nu :P tråkigt nog framför datorn igen och har inget att göra. Titta på film som ska lämnas tillbaka imorgon.

Puss.

101008

Idag vart de snabbt ner på stan med mamma för att träffa mormor :) Hon och mofrar bor i Trosa så man träffar inte dom så ofta. Så man tar dom stunder man får för att träffa henne. Sen så har man bara legat hemma :P tråkigt nog på en fredag. Har istället haft en mys dag med mamma och tittat på film.

Imorgon kommer älskling hit :D längtar!!!
puss.


I'm not the one who wants to hurt you

Sitter och försöker lugna ner alla tankar och känslor som flyger omkring i huvet på mig. Låter säkert som en emo men det skiter jag i just nu. Alla har ju sina upp och ner gångar.

Har lekt lite med Carro idag. Hon tala om för mig att 3oH!3 har släppt ett nytt album. Jag seg som vanligt vart helt till mig :O Så Sitter jag och lyssnar på några av dem jag fastna hårt för!!
3oH!3
touchin on my, double vision, love 2012, california sunrise, I'm not the one, i'm not your boyfriend baby. Ja dom typ.

Sa igår att jag skulle visa vad jag köpte i stockholm..

skjortan.


ja jag såg lite illa ut i ansiktet så... ville inte visa de :P men de där är mössan jag köpte också.
Kommer bli super söt i vinter.

puss.

...

Är det okej att gråta? Att någon som funnits där för en hela livet inte är så nära längre.
Kan man få gråta ut?
Men det kanske blir bättre? Eller kanske inte?
Kan man säga till om att man inte vill veta mer? Även om man vill veta hur det är?
Får man visa sina känslor när man måste vara stak för dom andra? När man vet att det inte bara är du som mår dåligt?
Dom har sagt till jul...
I början var det evigheter kvar. Nu finns det ingen tid.
Det är så nära men så långt borta.

Men i regnet kan ingen se dig gråta...


101006

Onsdag och man sitter hemma :P haha. Näee men idag har man varit uppe i stockholm med mamma och köpt lite små saker. Rättare sagt en skjorta och en vinter mössa :P Kommer någon bild imorgon kanske. Vi gick runt och hade det mys hela dagen och sen bjöd jag på mat ^^ jag är så snäll.


 Jag och min älskade mamma ♥

Nu är klockan mycke :P ska sova. Godnatt!
puss.

vad ska man säga??

Jag har världens bästa vän!! :D Satt i hundra år på tåget bara för att ta mig till rissne idag, okej kanske inte hundra år men ändå :P Har saknat henne sjukt mycket!!!!
Så det vart en massa prat och så körde vi igång vattenpipan med en hel muppig tobak som var läskigt grön :S haha knas.


Vad mer kan man säga?? Det finns ingen bättre vän eller människa!

puss.

101005

Ja då sitter man hemma. Tror inte att man kommer iväg någonstans idag =/ tråkigt nog. Har precis städat klart och nu har man inte ett skit att göra. Får vänta på tess och se vad hon säger om man ska åka till henne eller inte senare idag. ja ja...

nu ska jag se klart på tyra ;)

puss.


Funderar på...

Funderar på morgon dagen. Ska städa och lite annat smått och gott hemma, sen så hoppas jag på att min kära moder vill åka till skärholmen med mig :) annars blir det till att vara hemma hela dagen. Sitter även och funderar på om man ska åka till bästis imorgon men det beror på hur länge hon jobbar :( och om jag orkar ta mig upp till henne. Ja annars så får man väl underhålla sig själv med en bok hela tisdagen och inte röra sig en från sitt rum :P haha.

Nu ska jag sussa sängen ^^ natti natt.
puss.


real life

Man kan ju säga att man fick ett uppvaknande idag. Det riktiga livet smög sig in till en. Jag vill inte direkt tala om vad det rör sig om för att det är ganska privat. Men det handlar ju om mina känslor och jag tycker att det känns bra att skriva ut lite här... Att det bara kan gå upp och ner som det gör, hur kan livet vara så orättvist. Är så arg och ledsen att det har hänt just honom.

Har inga fler ord...
Ska gå på en promenad...


101004

Kryssningen var helt galen!!! :D Okej det var inte sådär sjukt mycket folk men jag klagar absolut inte. Jag hade det jätte roligt med personerna jag åkte med :) Vi dansa, drack och hade det trevligt hela kvällen/natten. Mådde inte bra dagen efter bara men det är något man får ta när man umgås med dom man gör :P haha.
Roligast var nog när vi kom hem och i land, där satt en stakars kille helt tejpad och satt helt fast med hörlurar och hela kalaset :P Hans vänner var ju självklart med. För det var säkert en svensexa :P hahahaha. Sjukt roligt!
Just det!! På vägen till båten träffa jag och älskling ett par karlar som kom från norrland som ville haskjuts till båten för att dom var försenade och att båten skulle gå om en kvart. Så snälla som vi är så skjutsa vi dem och fick två hundra för det också :P haha. Vi höll nästan på att dö av garv för dom åkte jetta i stockholm :P det hade dom inte räknat med.

Lite bilder här också.










puss.


RSS 2.0