Måste man säga något

Är det dags att säga hej då?


brrrr

Älskar detta väder! Eller kanske inte. Snö är underbart det kan jag erkänna :) Vill kunna gå i fina kläder och inte gömma allt under en jobbig vinterjacka =/ tråkigt!! Ja ja...
Man har varit ute i vinter vädret idag, vecko handlat med mamma. Mums mat!!

Så nu sitter man i soffan i sin onepiece och dricker en hemma gjord latte med kanel i, så här lite mysigt till vintern ;) Sammtidigt som man väntar på att mamma ska börja med maten.



puss.

101124

Snö, snö och snö!! Kan ju säga att det är tur att man inte har gått ut idag :P Och att jag tycker synd om dom som är och har varit ute i det här vädret :P Det är kallt och jag fryser otroligt mycket. Ja jag tycker om snö men inte när det är såm det är ute nu.
Idag har jag och mamma gjort lite nytta :D vi har städat ut vårat sko skåp!! haha miljoner par skor. Tror att det vart 5 eller 6 påsar som vi ska göra oss av med. Så ut med skiten och in med nya skor!! :P eller kanske inte.

nu har jag inte tid att sitta här ;)
puss.

101122

Denna helg har man vart i full fart!! Varför ska man få ta det lungt för?? :P haha.

Fredag: Så åkte jag till märsta för att sen åka till stockholm för utgång med älkling + vänner. För att fira att en av dem fylle 20 :) Man var ju inte direkt taggad på att gå ut men vad gör man inte för sina vänner ibland :) Så det vart en tur till Cafe´ Opera med bokat bord och så :P Kul kul. Onepiece jump in var där för att prata och visa upp sina kläder, för de har öppnat en affär i stockholm :P En annan rolig sak är att Petter var där, man vart ju lite chockad faktiskt :P haha. Helt oväntat. Sen så kasta dom ut ett x antal dräkter till dom som var där, min älskling fånga en! :D En jätte rolig och trevlig kväll med bra människor :)









Lördag: Så åkte jag och älsklingen till mig, för att på lördags kvällen så skulle vi på Oskar Linnros. Det vart till att vila upp sig för att orka gå :P Vi hade det jätte trevligt och fick lyssna på bra musik :) Det finns inget bättre en att göra saker med min pojkvän!! han är den bästa i världen ^^





Söndagen vart det bara till att ta det lungt och umgås. Låg typ bara hemma och bara va.

puss.

bazinga

Humöret går upp och ner hela tiden. Men det ser lite ljusare ut en vad det har gjort tidigare. Man kan säkert säga att det är bättre. Wiiieeeeee.. Nu kanske man kan skriva lite mer i bloggen igen.

Ja ja....
Har varit på stan idag med mamma, mormor och Linda :) Vi tog en fika och jag hitta ett par nys skor. Köpte även nya kläder på bik bok :) Kan lägga uppp bilder sen kanske.
I kväll ska jag och mamma ha en halv spa kväll. Det menas fila och måla naglarna och sen färga och plocka ögonbrynen.



Mat nu!!
Puss.

101111

Sitter med ångest och och mår helt enkelt dåligt... Har tyvärr ingen ork eller tid med att blogga.
Allt är lite jobbigt just nu.

Skriver när det känns bättre igen.
Puss.

oj då

Har varit lite dålig på att uppdatera igen... hehe. Sorry. Ligger just nu i soffan och fryser som jag vet inte vad, mår skit och orkar inte göra något.

Tyvärr har man inget riktigt roligt att säga har inte hänt något på senate tiden. Jaa förutom att här i helgen var man ute på stureplan med älskling och andra vänner :P Det var nog en av de värsta grejerna jag gjort på länge!! Men lite roligt ändå. Det är inte ofta jag går på såna ställen. Haha usch!!

Nu ska jag titta klart på Paradise hotel och sen bädda ner mig i sängen. Sov så otroligt dåligt i natt =/ skulle behöva få sova ordentligt.

puss.

RSS 2.0