Punkt punkt punkt

När man tror att saker inte kan bli värre än vad de redan är... Ja men då kommer nästa sak. Livet är ganska orättvist. Känner för att bara gömma mig under en sten och inte finnas något mer.

Life sucks!!

110127

Stockholm stockholm stockholm!!! Jag, Linda, mamma och mormor var inne i stora staden och shoppa lite smått sådär :P Lite små drygt att gå runt med dom bara för att dom är så otroligt seeega!! Men men ska inte klaga kom ju bort från tälje en stund iallafall ;) hihi. Sen så klart köpte man lite kläder till sig själv :) man ska ju som sagt ut i helgen så behövde något nytt att sätta på sig. Så man hitta en ful/fin skjorta. Den är fuuuul :P haha näeeee skit snygg faktiskt.


Ett par jeans som mamma köpte, men dom är för stora på henne så jag fick/ tar dom istället ;)


Tröja från gina


Ful skjorta :P men fin ändå.

Hemma igen så tog man sig tid till att besöka solariet i en halvtimma :) Så mysigt, varmt som bara den. Får se om man kanske tar sig ner på stan imorgon för att sola en liten stund till innan man ska ut på lördag. Ser ut som ett spöke och det fungerar inte direkt för mig.

just det köpte även en ny parfym ;) hihi.
Puss.

Tycker ganska mycket

Lilla hjärtat tänker på dig! Är det något som är fel så ska du tala om det för mig. Ärliga har vi alltid varit, du vet mycket väl vad som gör att jag är nere. Du av någon vet hur jag fungerar och ska inte ta åt dig om jag beter mig som ett arsle är dryg eller otrevlig. Du vet att jag drar mig ifrån när allt blir för jobbigt och sen bara spricker. Du är alltid där och du är en av mina bästa vänner!!

Jag saknar dig!

Onsdag.

Tycker att den här skit dagen kan ta slut snart! Den har varit så otroligt seg så att man blir helt galen. Har gått runt och surat och varit irriterad hela dagen lång. Så moooget av mig!
Imorgon ska jag in till stockholm med Linda och leta onepiece och mössa :) Shoppa loss !!! näee... ska försöka hitta något som jag kan ha på mig på lördag när man ska ut ;) hehe. Sen blir det nog inte så mycket nytt för min del.

Puss.


110126

Säger bara suck! Är så trött på mitt hem. Fullt hus hela tiden och får inte vara själv i sitt egna rum. Man får ju knappt virda sig i sin egna säng när man ska sova!! Fem pers i en ynka liten trea... blir galen av att bo här. Hoppas att allt blir lugnt snart. Klarar inte av att alla delar tak så länge som vi gör :( vill sova i min egna säng själv :P haha.



GAAAAHHHHHHHH!!

Rubrik?



Satt nyss och prata med älskling i tele. Han slutar typ nu så jag kan åka när jag vill :)
Tyvärr får han vänta ett tag för jag har lovat att möta upp mamma, så vi kan köpa kattsand till lilla fjärt Alice. Som är här på besök då :P

Puss.


110121

Åker till märsta idag!! Ska vara där hela helgen :) Inge blogg då inte, bara mys med min älskling.

puss.

ormbäraren?

Okej jag är lite seg på vissa saker, men det här är sjukt!!
Man har bytt stjärntecken! Eller en del har. Säger bara att det ät tur att jag fick behålla mitt Lejon!! Annars hade jag blivit tokig! Det är ju liksom jag. Mamma är ju stenbock 29 december, men nu är hon skytten! Och nu har vi ett nytt stjärntecken?? ormbäraren... Okey??? :S Varför inte bara låta det vara som det är?


Mitt lejon.

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab

110120

Allt som skulle göras idag gick ju tjockt bra ;) Lite jobbigt att vara vid graven bara. Satte dit två ljus och sa hej. Sen bar det iväg till ica maxi för att handla mat. Det är ett jäkla jobb att komma på vad man ska ha när mormor inte äter samma sak som en annan och när man själv inte äter samma saker som henne :P haha.
Hemma igen så bakade jag och mamma paj. Ananaspaj!!!! Som vi så klart åt efter middagen. Muuuuuuums!


så otroligt god!! visst är man grym?! ;)

Tittar just nu på master chef USA, håller tummarna på att Lee vinner hela skiten. Sammtidigt som man tittar på halv åtta hos mig :P spännande grejer de där.


hur jag halft såg ut idag också.. Och mitt hemska hår.

puss.

sova?

Ligger i detta nu och halv tittar på tvn. The big bang theory medans man läser bloggar och tittar vad folk hittat på, på Facbook. Tråkigt!!! Kan ju inte somna heller. Har sovit dåligt under den senaste veckan och det känns som att man bara halv sover sog igenom nätterna. Sen vaknar man av minsta lilla också :S Är inte direkt orolig över något men det känns inte helt rätt i kroppen... Stress och annat skit kanske?? hmm....
Inte direkt något vettigt som kommer ut ur hjärnan på en. MEEEEEEEEN det skiter jag i!! ;)

Kanske ska åka förbi graven imorgon också. Mamma och mormor vill dit, så man får väl vara stöd för dom =/

puss.


110119


lite dålig bild. Min nya hår färg. det är typ nästan värre nu än innan jag färga det.
Kanske lägger upp en bild imorgon på hur mitt hår ser ut :P

Har hjälpt till i mormors lägenhet idag, på hennes födelsedag. Flyttat saker fram och tillbaka så nu kan man nästan röra sig omkring där inne.
Imorgon blir det till att springa runt stan! Ordna med saker som mäste göras =/ orkar inte hålla på. Men men... Är så illa tvungen. Näee nu ska jag titta på Sveriges mästerkock och sen på härmed förklarar jag er Chuck och Larry på 6:an :P

puss.

110118



Åkte ner på stan en liten stund idag för att umgås med familjen. Eller en liten del av den.
Jag mamma och mormor var ute vid ica maxi och handlat för imorgon för då fyller mormor år :) Så då kommer hela kalas släkten hit. Tror jag :P

Har inte mycket och säga, så jag ska försöka få min mamma till att färga mitt hår ;) Köpte färg när vi var på ica :P ser ut som en kratta i håret.

puss.

Måndag hela dagen

Måndag hela resten av kvällen kanske :P Har jätte tråkigt och finns inget att titta på direkt. Så snart blir det sängen och kanske se på en film eller kanske bara sova. Ja idag har man gjort en massa skit göra! Rättare sagt EN skit göra. Tvättat!! Näee... bara hämtat tvätt från tvättstugan. Sen så har jag faktiskt inte gjort något mer denna dag. Mitt nya intresse är att sitta och spela på älsklingens playstation med spelet Call of duty black ops. Sjukt coolt!!! :D haha.

Vill bara säga att jag längtar till att det ska bli februari!! :) Men först tror jag att det kommer bli kryssning i slutet av denna månad. Sen ska jag och älskling gå på Daniel Adams Ray, träffa mina tjejor (hoppas jag!!). Sen så fyller älskling år, så man måste hitta på något roligt för honom :) Nej tess jag kommer ihåg och vet att också fyller år ;) love you!!


Från nyår!!

puss.


110117

Måndag idag då. Segt och tråkigt, tycker att det alltid ska vara helg. Allt känns så otroligt tungt just nu men som tur är (om man kan säga så) så har du det bättre nu och det känns bättre för oss andra även om det egentligen är jobbigt. Det är så mycket jag vill säga men får inte fram ett ord... Jag saknar och älskar dig! du finns alltid i mitt hjärta.




Min älskade pojvän är den personen som finns där och just nu kan få mig att le i de mörksate tider ♥
Puss.

110113

Sjukt jobbig dag!! Är så otroligt trött. Trött trött trött.. Och imorgon blir inget bättre. Att ta ett sista farväl Kommer att bli det svåraste i mitt liv (hittills). Usch vad deppig man kan låta hela tiden. Skit tider!!
Näee nu ska jag försöka vara lite positiv :P Igår var jag i stockholm med mamma, Linda, Jeanette och mormor :) familje träff typ :P haha. Shoppa lite och så, mamma skulle hitta byxor till på fredag. Och det gjorde hon ;) En hel dag med de man älskar var helt underbart. Fick hem lite små rolga saker faktiskt :)


Rea tröja :P skiter jag i jag älskar den. Från zara


En enkel tröja från Gina

Så idag har jag och mamma varit och handlat mat och städat. Helt enkelt det vanliga tråkiga sakerna :P
Bilden under är The look of the day :P och tjock tröjan köpte jag också igår när jag va i stockholm.



Puss.


110112

Helt död. Känner inte något alls. Är så slut i kroppen på alla sätt. Låter lite som en emo men det skiter jag helt i. Kan inte alltid vara glad och sånt skit. Orkar inte... godnatt.

RSS 2.0