100527

Då va det torsdag då :P en dag kavar sen är det helg. Är på topp humör men ändå sjuk.
Igår så va man med underbara caroline i stockholm och bara tog de chill :) ville inte bara sitta hemma när det var bra väder. Vi gick in på Gina för att titta lite och gick därifrån med lite kläder :P Carro köpte två tröjor (super snygga som jag oxå ska ha sen!!) och jag köpte ett par ljusa jeans. Lyckad dag helt enkelt !!!

Idag så vart de en snabb sväng ner på stan med mamma och lämna lite papper, sen till Ica Maxi för att handla :P
När man kom hem får man sig en liten överraskning ^^ Älskling har skickat blommor till mig!! jätte fina som ni inte kommer få se :P taskigt nog.

Nu blir de film och snart mat :P så har inte tid med att sitta här längre ;)
puss.

100524

Hej hopp !!
Nu denna soliga men inte så jätte varma dag enligt mig :P så har man lekt och umgåtts med världens sötaste Caroline hela dagen :D Satt ute i solen, gick på promenad och tittade på twilight new moon. Vi gick även och sa hej till Tim lite snabbt också.

Här i lördags så va man hos sandra som hade party :P hon fyllde 20 här förra veckan. Så de vart barnkalas tema, själv så kom man som docka :P eller något sånt. Jätte trevlig och rolig kväll.
Annars så hände det inget i helgen, va med pojkvännen min och tog det lugnt :)
Imorn kanske man åker till bästis som vill umågs <3 Får se hur de blir med de bara och hur man mår, för tror jag håller på att bli sjuk :s men men...

det va allt för idag :P
puss.

100518

Tisdag och dagarna kommer och går. Känns som att man inte har tid med något längre. Något som är säkert är att man ska på fest på lördag :P barnkalas tema och man ska vara docka :P haha. Om inte annat så kanske och bara kanske så ska man på någon fest på fredag också. Men de är ett litet kanske.
Finns inte mycket annat och säga :P sååå....... jag tar och gör de när det finns lite mer tid. Nu är det Desperate housewives på tv :P






Mina tre senaste inköp :P såå söta ^^

puss.


100511

Seg som alltid !!
Här i fredags så va man ju på Lady Gaga !! :D HEELT SJUKT BRA !!! Har inte varit med om något som det där :O Det går inte att förklara hur bra hon var :)
En sak är säker, nästa gång hon kommer till sverige ska jag dit igen !!! :D







Tack hjärtat för att jag fick gå!! <3

puss.


RSS 2.0