100828

Lördag idag, vad händer??
Själv sitter man i sitt kök med älskling som sitter och pillar på sina ny inköpta DJ saker :P Mamma springer runt som en crazy person och skriker på mig hela tiden. Blir galen!!! Hon ska ner på stan (i södertälje) och titta på en del av kringel festivalen :P Man är ju fortfarande dålig till en del.. Hostar, ont i halsen och huvudvärk =/ not good. Sen får man se om man åker ner på stan tittar runt lite och tar sig nån cider eller om man stannar hemma och tittar på en film och myser med älskling istället :) I don't know!

Även jag har köpt lite nya saker ^^ Skor från sko punkten och en ny kamera med dubbla skärmar :P höhö. Tyvärr har jag inte tagit nån bild än men de kommer en annan dag.

puss.

100825

Då håller man på att bli sjuk.. :( Fryser som en gris, har ont i huvudet och mår illa hela tiden. Lagom roligt att ligga hemma i helgen när man typ har planer på vad man vill göra :( mår ju inte direkt bra just nu för att göra något. Okej det är bara onsdag men som det känns kommer de nog inte bli bra innan helgen. Men man får ju se..
Ska försöka fixa så att jag får köpa mig en ny kamera i helgen iallafall :P den jag har är bajs och vill inte fungera när jag behöver den. Så måste köpas !!!!

Nu blir de sängen, mår skit som sagt :P
Ska tala om också att min älskling har skaffat blogg ;) helt otroligt.
http://allaboutmusic.webblogg.se/

puss.

24:de augusti 2010

HEJ HEJ!!! :)
Fångarna på fortet då!! Sjukt länge sen det gick på tv och nu har det börjat igen! :D de är ju så bra. I love!!
Har varit på möte idag :P sjukt tråkigt. Annars så har jag bara varit hemma med min kära mamma och tittat på film.
Imorn får man se om man orkar ta sig ner på stan för att fixa lite saker också. Och sen på fredag så kanske man ska ta sig en fika på stan med en kompis som man inte har träffat på ett tag :) skoj skoj.

Saker som är in planerat under denna tid som jag måste säga är... ;) Kanske Stockholm Ink Bash på lördag, Och så klart träffa bästis så att hon inte blir arg på mig för att jag inte åkte till henne förra helgen :P Åka till älskling på fredag för att hålla honom sällskap. Nästa månad blir det till att dra på kryssning och lite annat smått och gott :)



puss.

23:e augusti 2010

Då är man hemma igen. Har bara tagit det lungt i helgen med älskling.
Va i stockholm i lördags för att titta lite saker och umgås :) Vi vandra lite på sveavägen och såg lite bilar också :p Skulle ha träffat Tess men vi hade gått runt nästan hela dagen så det vart till att åka hem istället. Tittade på film och hade det mys :)
I söndags åkte vi till väsby, titta lite i affärer prata och hade det trevligt. Vi åkte även till sigtuna :P gick runt och tog en glass vid vattnet ^^ En helt underbar dag med min älskling!!

puss.


20:de augusti 2010

Fredag idag då, blir att åka till märsta och vara med älskling i helgen :) Kanske tar och åker in till stockholm på lördag också. Titta på mälarn runt och stockholm crusing, fina bilar och motorcyklar ;) hihi. Och så klar träffa bästis som kommer vara där <3

skriver när jag kommit hem ;)
Nu ska jag vara tjejig och måla naglarna.

puss.

100813

Fredag den 13de, oturs dagen :P kan man ju lungt nästan säga haha.
Har varit på stan nästan hela dagen idag (i södertälje då) och umgåtts med mamma :) Vid ett tiden så träffa vi Linda som tog med mig till downtown så jag fick pierca mig. Födelsedagspresent från Linda. Så jag gjorde en industrial och så fick jag göra en i underläppen ^^ Lite små ont sådär men helt värt de.

Nu blir de in i duschen och sen tråkigt nog sängen och sova :) eller kanske titta på en film innan då :P haha.

Puss.

12:e Augusti 2010

Grattis till mig då :P haha. Sitter och väntar på att familjen ska komma :) Man har ju hunnit med att baka en ananas paj iallafall. Sen har man ju världens sötaste mamma :D man vart väckt med sång och frukost på sängen :) så sööööt. Systemet nästa då ?? :P haha

puss!


100810

Bara två dagar kvar tills man fyller 20 då!!! :O tiden går inte alls fort. höhö. Så på tordag blir de till "kalas" :P då familj kommer hit :) och så klart kanske älsklig också. I helgen blir de antagligen till att gå ut, men vet inte vart än :P
Sen hoppas jag att men bästa vän Tess läser och ser!! För jag vill ha med dig ut!! :D

Det vart inte ett långt inlägg tyvärr. Jag har ingen lust eller tid till att skriva ;)
Ska ha det mys med gullis hunden Lotus som jag låna från moster :)



puss.

RSS 2.0